Wolf Moon

4.5 /5
100% Tot €151 + 151 Free Spins Play Now

Wolf Moon Features

  • Wilds
  • Bonus Symbolen
  • Gamble Feature

Wolf Moon Information

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Amatic
  • Winlijnen : 40
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min €0,10 - Max €10
  • RTP : 96%
  • Lanceerdatum : 25-04-2015

Als je graag een gokje waagt en je van veel spanning houdt is de Wolf Moon gokkast meer dan de moeite waard. De spanning zal al snel hoog oplopen door de wolven die je tegenkomt en door het thema van het spel.

Het thema heeft alles te maken met wolven die hoog in de bergen leven en bij volle maan op pad gaan. De wolven komen in verschillende symbolen voor en alle symbolen zijn grafisch gezien mooi ontwikkeld.

Alle bijpassende symbolen maken het thema van het spel helemaal af en dat maakt deze gokkast zo interessant. Als we kijken naar de grafische kant van het spel hebben we er niets op aan te merken en ook de geluidstechnische kant is dik in orde.

Door de geluidseffecten aan te laten zal het al snel lijken dat je zelf tussen de wolven loopt en dat zorgt voor veel spanning. Als je de Wolf Moon gokkast gaat spelen zal je je geen moment vervelen en zal je hoe dan ook niets te kort komen. Wij zijn erg enthousiast over de Wolf Moon gokkast en wij willen jou er graag wat meer over vertellen.

Hoe speel je Wolf Moon?

Voordat je vol enthousiasme de rollen van de Wolf Moon gokkast gaat draaien is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de spelregels. De Wolf Moon gokkast is alles behalve moeilijk maar toch is het belangrijk dat je precies weet hoe het allemaal werkt.

Onderaan het speelveld zie je een ‘START’ knop en daarmee kun je de rollen van het spel laten draaien. Met deze knop kun je zelf de rollen draaien en met de ‘BET’ knop kun je je inzet bepalen. Je kunt zelf bepalen met welke inzet je gaat spelen en uiteraard kun je dit na elke draai aanpassen.

Wil je liever de rollen automatisch laten draaien en wil je constant met dezelfde inzet spelen? Dan kun je de ‘AUTO START’ knop gebruiken. De Wolf Moon gokkast is dus erg eenvoudig om te bedienen en neemt geen moeilijk spelregels met zich mee. Zelfs beginnende spelers kunnen een gokje wagen dus je hoeft niet lang te oefenen.

Nu je weet hoe je de rollen van het spel precies kunt bedienen kun je je op de winst gaan focussen. Winsten kun je behalen door combinaties te draaien van soortgelijke symbolen. Houdt er altijd rekening mee dat een combinatie nooit onderbroken mag worden door een symbool van een andere soort.

Een combinatie moet altijd uit minimaal 3 soortgelijke symbolen bestaan en als dat niet het geval is zal hij geen winst opleveren. Daarnaast moeten combinaties van links naar rechts gedraaid worden op één van de 40 winlijnen.

Dat er maar liefst 40 winlijnen aanwezig zijn is gunstig voor jou als speler want dat vergroot de kans op winst. Welke winsten je kunt behalen kun je eenvoudig terugvinden in de prijzentabel van de Wolf Moon gokkast.

Bonusfuncties

Ontwikkelaar Amatic heeft de Wolf Moon gokkast wel erg interessant weten te maken. Ze hebben extra functies toegevoegd en dat is voor jou als speler erg interessant en de spanning zal hierdoor hoog oplopen.

De extra functies vergroten de kans op winst en ook zal je sneller een winst kunnen vormen. Winsten kunnen hoog oplopen en dat kan leiden tot een heerlijke uitbetaling. Wil je weten welke extraatjes je terug kunt vinden bij de Wolf Moon gokkast? Je leest het hieronder.

• Wild symbool

De wolf met de volle maan op de achtergrond is het Wild symbool. Dit is een bijzonder symbool die het voor jou als speler al snel interessant en spannend kan maken. Wanneer je dit symbool op de rollen draait kun je mooie winsten vormen en zal je sneller een winnende combinatie kunnen vormen.

Waarom? De Wild is een vervanger en kan zijn functie gebruiken voor alle symbolen op de rollen. Met zijn vervangende functie kan hij onderbroken combinaties completeren zodat jij als speler alsnog een winst behaald.

Hij haalt het verkeerde symbool dan uit de combinatie zodat hij alsnog een winst oplevert. Op die manier wordt de kans op winst groter en voordat je het weet heb je met een Wild een winst te pakken. Het enige symbool wat de Wild niet kan vervangen is het bonus symbool.

• Bonus symbolen

Niet alleen de Wild symbolen maken de Wolf Moon gokkast interessant want ook het bonus symbool wil je niet missen. Het bonus symbool kun je herkennen aan de dromenvanger maar daarbij ‘BONUS’ geschreven.

Als je 3, 4 of 5 bonus symbolen op de rollen draait zal je 5 bonusspins ontvangen. Hiermee worden de rollen gratis gedraaid en zal je gratis winsten kunnen behalen. Het voordeel van het bonus symbool is dat hij op alle posities een winst op kan leveren. Hij hoeft geen combinatie te vormen en hoeft ook geen winlijn te volgen.

• Gamble Feature

Op het moment dat je een winst hebt weten te behalen wil je die uiteraard uit laten betalen maar je kunt hem ook proberen te verhogen. Als je wel een risico durf te nemen en graag de spanning opzoekt, kun je de Gamble Feature starten.

Deze feature laat een gesloten kaart zien dus je kunt nog niet zien wat voor soort kaart het is. Jij als speler moet raden welke kleur de kaart heeft of welk symbool hij heeft. Raad je de juiste kleur, rood of zwart? Dan zal de winst verdubbeld worden uitbetaald.

Heb je het juiste symbool geraden? Dan zal de winst uitbetaald worden met een vermenigvuldiger van maar liefst x4. Heb je niet juist geraden? Dan zal je de winst verliezen. Denk van te voren dus goed na.

Conclusie Wolf Moon gokkast

Door de grafische en geluidstechnische kant van het spel wordt de Wolf Moon gokkast erg interessant gemaakt. Er valt genoeg te beleven en de winsten die je kunt behalen zullen al snel voor veel spanning zorgen.

De extra functies zorgen ervoor dat je sneller een winst kunt behalen en kunnen ervoor zorgen dat een winst ontzettend hoog oploopt. Wanneer je van veel spanning houdt is de Wolf Moon gokkast een echte aanrader.

Denk je dat de Wolf Moon gokkast echt een spel is dat bij jou past? Zoek hem dan snel op bij het online casino want wie weet behaal jij ook een te gekke winst.