The Wizard of Oz – Emerald City

4.3 /5
100% tot €111 + 33 Gratis Spins Play Now

The Wizard of Oz – Emerald City Features

  • Wilds
  • Bonus Features

The Wizard of Oz – Emerald City Information

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: WMS
  • Winlijnen : 9
  • Rollen : 3
  • Inzet : Min €0,35 - Max €70
  • RTP : 96%
  • Lanceerdatum : 5-3-2014

Ontwikkelaar WMS heeft weer zijn uiterste best gedaan met het ontwikkelen van de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast. Dit spel is één van de online gokkasten uit de beroemde Wizard of Oz serie. Alles heeft te maken met science fiction en zoals we van WMS kunnen verwachten is ook dit spel dik in orde. De The Wizard of Oz – Emerald City gokkast komt op geen enkel gebied iets te kort en dat maakt het al snel interessant. Als je dit spel gaat spelen zal je op de achtergrond een mooie tuin tegenkomen. Alles is begroeid met roze bloemen en daar fleur je zelf ook helemaal van op. Aan de zijkanten zie je hoge bomen en in de verte zie je een mooi groen grasveld. Overal staan er gekleurde bloemen en dat zorgt voor een kleurrijke achtergrond. Je aandacht wordt direct getrokken en dat maakt de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast al vanaf het eerste moment interessant. Dit spel komt op geen enkel gebied iets te kort en dat maakt dit spel meer dan de moeite waard om te spelen.

Je kunt bij de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast genieten van een mooie achtergrond. Toch is dat nog lang niet alles wat de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast interessant maakt. Op de rollen van het spel kun je mooie symbolen draaien. Met de symbolen op de rollen kun je combinaties maken. Dat kan uiteindelijk een winst opleveren. Als speler wil je zoveel mogelijk winsten behalen en bij de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast is niets onmogelijk. Je kunt op de rollen verschillende symbolen draaien. Denk aan BAR symbolen, rode zevens, diamanten, regenbogen en nog veel meer. Bij elke draai kom je andere symbolen tegen. Van te voren weet je dus nooit of je een winst gaat behalen. Dat zorgt voor veel spanning en dat maakt elke draai aan de rollen meer dan de moeite waard. Heb je je eerste winst behaald? Dan wil je niets liever dan de rollen nog een keer laten draaien. Dit spel raakt geen enkel moment verveelt en zeker niet wanneer je de geluidseffecten aan laat staan. Geloof ons maar dat je de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast echt niet wilt missen!

Hoe speel je The Wizard of Oz – Emerald City?

Zeer begrijpelijk dat je zo snel mogelijk wilt beginnen met spelen. Dit spel kan gespeeld worden zodra je de spelregels goed kent. Als speler moet je jezelf eerst goed voorbereiden. Het is namelijk belangrijk dat je weet hoe je de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast kunt bedienen. De spelregels moet je leren kennen en je moet weten hoe de knoppen werken. Als je dit goed weet kun je het spel gaan spelen. Je kunt jezelf goed voorbereiden door de spelregels op je eigen tempo door te nemen. De spelregels van de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast zijn alles behalve moeilijk. Voor jou als speler is dat een groot voordeel want zo kun je al snel aan de slag. Je weet al snel hoe dit spel werkt en wat je ervan kunt verwachten. Na een goede voorbereiding weet je precies wat het spel te bieden heeft en waar je als speler aan toe bent. Dankzij de eenvoudige spelregels is de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast bereikbaar voor elke gokker. Ben je nog maar een beginnende gokker en heb je nog niet veel ervaring? Geen probleem want ook dan kun je de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast gaan spelen.

Door de spelregels door te nemen weet je precies hoe dit spel gespeeld moet worden. Het is voor jou als speler belangrijk om te weten op welke manier je de knoppen kunt gebruiken. Je moet weten waar de knoppen voor dienen. Onderaan het speelveld zie je alle knoppen die door ontwikkelaar WMS zijn toegevoegd. Je kunt de rollen laten draaien met de middelste groene knop waar een witte pijl op staat. Door de rollen te laten draaien kun je mooie winsten behalen. Reken dan ook maar op veel spanning bij elke draai. Je kunt bij elke draai een inzet naar keuze plaatsen. Plaats alleen inzetten die binnen je budget passen want je wilt uiteraard geldproblemen voorkomen. Na elke draai kan de inzet veranderd worden dus je kunt zo vaak afwisselen als je zelf wilt. Als je de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast gaat spelen kun je de inzet bepalen met de plus en de min knop. Met de plus knop kun je de inzet verhogen en met de min knop kun je de inzet verlagen. Het is dus maar net met welke inzet jij wilt gaan spelen.

Weet je precies hoe je een inzet kunt bepalen en hoe je de rollen kunt laten draaien? Dan kun je nu voor de winst gaan spelen. Als speler wil je maar al te graag weten op welke manier je precies een winst kunt behalen. Je kunt winsten behalen door op de rollen combinaties te draaien van soortgelijke symbolen. Er zijn 3 rollen aanwezig en een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit zijn bijvoorbeeld 3 BAR symbolen of 3 groene diamanten. Je moet er altijd voor zorgen dat de identieke symbolen op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Daarnaast is het belangrijk dat de combinatie één van de 9 winlijnen volgt. Elke complete combinatie kan een winst opleveren. Je kunt in de prijzentabel terugvinden welke winsten je kunt behalen als je de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast gaat spelen.

Bonusfuncties

Bij de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast kun je ook extra functies tegenkomen. De extra functies zijn zeer interessant. Ze kunnen voor jou als speler veel betekenen. Wil je weten wat je van de extra functies kunt verwachten? Je leest het hieronder.

• Wild symbool

Het eerste extraatje wat we aan je uit gaan leggen is het Wild symbool. De Wild van de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast heeft een vervangende functie. Je kunt hem dus gebruiken om alle symboolsoorten te vervangen. Dat kan al snel de kans op winst vergroten. Als je dit spel gaat spelen wil je het liefst bij elke draai de Wild zien verschijnen. Het Wild symbool kan onderbroken combinaties completeren. Dat kan hij doen omdat hij het verkeerde symboolsoort kan vervangen. Jij als speler zal dan alsnog een winst uitbetaald krijgen.

• Bonus features

Met de groene diamant kun je verschillende bonus features activeren. Daarnaast kun je ook 3x je inzet winnen. Je kunt tijdens het spelen van een bonus feature veel spanning ervaren en dat maakt het erg interessant voor jou als speler.

Conclusie The Wizard of Oz – Emerald City gokkast

Al vanaf het eerste moment zal je merken dat de The Wizard of Oz – Emerald City gokkast echt fantastisch is. Dit spel is ontzettend interessant en kan voor jou als speler erg spannend worden. Je kunt mooie winsten behalen en jij als speler zal je geen moment vervelen. Zoek het spel maar snel op en draai de rollen razendsnel. Wie weet heb jij al binnen no time een winst te pakken!

Visit Maneki Casino banner