Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

The Wiz is een populaire online gokkast die je onderdompelt in de wereld van een wijze oude tovenaar en zijn rode draak. Deze gokkast, ontwikkeld door Elk Studios, biedt spannende gameplay, hoge uitbetalingen en een uniek thema.

Over The Wiz

InformatieDetails
Naam van de SlotThe Wiz
Software ProviderElk Studios
Rollen5
Winlijnen178
Minimum inzet€0,20
Maximum inzet€100
RTP percentage96,1%
Speciale functiesWild symbolen, Bonus symbolen, Wiz Spins
Jackpot of Progressieve JackpotNee

Gameplay en Functies van The Wiz

The Wiz heeft 5 rollen en 178 winmanieren, waardoor je op talloze manieren winst kunt maken. Het spel bevat unieke functies zoals wild symbolen (de rode draak), bonus symbolen (de oude tovenaar) en Wiz Spins, waarmee je gratis draaien kunt verdienen. De gokkast bevat een verscheidenheid aan symbolen, waaronder de hoog uitbetalende tovenaar en draak.

Grafische weergave en geluid van The Wiz

De grafische presentatie van The Wiz is indrukwekkend, met een duidelijk en goed ontworpen thema. De geluidseffecten en muziek zijn goed afgestemd op het thema en dragen bij aan de algehele spelervaring.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen

De minimum inzet in The Wiz is €0,20, terwijl de maximum inzet €100 is. Het uitbetalingspercentage van het spel is 96,1%. Hoewel het spel geen jackpots of progressieve jackpots biedt, zijn de potentiële uitbetalingen nog steeds aanzienlijk dankzij de bonusfuncties en de hoge RTP.

Kan ik The Wiz op mijn mobiel spelen?

The Wiz is perfect compatibel met mobiele apparaten. Het spel laadt snel op zowel smartphones als tablets, met dezelfde functionaliteiten en kwaliteit als de desktopversie.

Voor- en nadelen van The Wiz

Voordelen:

  • Uitstekende grafische presentatie en geluid
  • Hoge RTP en winmogelijkheden
  • Diverse en spannende bonusfuncties

Nadelen:

  • Geen jackpot of progressieve jackpot

Conclusie

The Wiz is een uitstekende gokkast die je zeker eens moet proberen. Het spel biedt spannende gameplay, hoge uitbetalingen en een uniek thema. Hoewel het geen progressieve jackpot heeft, maakt de hoge RTP en de verschillende bonusfuncties het nog steeds een zeer aantrekkelijk spel.

Veelgestelde vragen

Wat is het RTP van The Wiz?

Het RTP van The Wiz is 96,1%. Wat is het minimum- en maximuminzetbedrag voor The Wiz? Het minimuminzetbedrag is €0,20 en het maximuminzetbedrag is €100.

Zijn er speciale functies of bonusrondes in The Wiz?

Ja, The Wiz beschikt over speciale functies zoals Wild symbolen, Bonus symbolen en Wiz Spins.

Is The Wiz beschikbaar op mobiele apparaten?

Ja, The Wiz is volledig geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en biedt dezelfde functionaliteiten en kwaliteit als de desktopversie.

Kan The Wiz gratis of alleen voor echt geld worden gespeeld?

De meeste online casino’s bieden zowel gratis als echt geld versies van The Wiz. Het is altijd aan te raden om eerst de gratis versie te proberen om vertrouwd te raken met het spel voordat je echt geld inzet.