The Love Guru

4.7 /5
100% Tot €151 + 151 Free Spins Play Now

The Love Guru Features

  • Wild Symbolen
  • Instant Win Modus
  • Bonusspel

The Love Guru Information

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: iSoftBet
  • Winlijnen : 30
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min €0,30 - Max €150
  • RTP : 95,41%
  • Lanceerdatum : 02-10-2013

Een gokkast met veel fantasie en een iets wat lachwekkend verhaal is de The Love Guru gokkast. Deze gokkast is gebaseerd op de gelijknamige komediefilm en gaat over een spirituele man die een hockeyspeler probeert te helpen met zijn liefdesleven.

Of het in de gokkast zo rooskleurig wordt is een vraag. Wie weet voor jou als speler wel, als je een winst weet te behalen. De symbolen die je hiervoor hebt passen geheel in het thema en zullen afgebeeld zijn als personages maar ook kun je een olifant tegenkomen.

Als we kijken naar de grafische kant van het spel hebben we er niets op aan te merken en ook de geluidselementen wil je niet missen. Door de geluiden aan te laten zal het spel niet alleen fantasievol worden maar ook spannend. Wij zijn een grote fan van deze gokkast en willen je er graag wat meer over vertellen.

Hoe speel je The Love Guru?

Heb je nog nooit eerder deze gokkast gespeeld? Dan is het uiteraard verstandig dat je jezelf op de hoogte stelt van alle spelregels. Met de spelregels in je achterhoofd kun je het spel spelen zonder dat je problemen tegenkomt en je niet meer weet wat je moet doen.

De The Love Guru gokkast is niet heel moeilijk om te spelen en is zelfs bereikbaar voor beginnende spelers. Het voordeel van deze gokkast is dat je over een minimaal aantal knoppen beschikt waarmee je het spel kunt bedienen.

De rollen worden gedraaid met de groene knop onderaan de rollen en de inzetlimieten kunnen heel eenvoudig aangepast worden. Je kunt na elke draai de inzet aanpassen maar je kunt ook de rollen laten draaien met constant dezelfde inzet. Er zijn dus genoeg mogelijkheden als je de The Love Guru gokkast wilt gaan spelen.

Tijdens het spelen van de The Love Guru gokkast heb je maar één hoofddoel en dat is het behalen van zoveel mogelijk winsten. Waarom zou je anders inzetten plaatsen? Om winsten te kunnen behalen zal je het een en het ander voor elkaar moeten krijgen.

Met de symbolen op de rollen moet je combinaties maken maar je moet altijd goed opletten. De combinatie mag alleen uit soortgelijke symbolen bestaan en levert pas een winst op wanneer dit er minimaal 3 zijn.

Is er een symbool van een andere soort gedraaid in de combinatie? Dan zal je geen winst uitbetaald krijgen en zal je de rollen opnieuw moeten draaien. Let er ook altijd op dat een combinatie altijd van links naar rechts een winlijn moet volgen, in dit geval één van de 30.

Voldoet de combinatie aan alle regels? Dan ontvang je een winst op basis van het aantal gedraaide symbolen en het soort symbool. Je kunt van te voren altijd een kijkje nemen in de prijzentabel om alvast te kijken wat voor prijzen je kunt verwachten.

Bonusfuncties

Omdat je kans maakt op het behalen van winsten zal de adrenaline al snel stijgen als je de The Love Guru gokkast gaat spelen. Dit is echter niet de enige factor wat het spanningsniveau laat stijgen.

Ontwikkelaar iSoftBet voorziet jou van extra functies in het spel en dat zorgt voor veel spanning en maakt het spel nog interessanter. Wij leggen je hieronder uit welke extraatjes er toegevoegd zijn.

• Wild symbool

Het eerste extraatje wat we je uit gaan leggen is het Wild symbool. De Wild van The Love Guru kun je herkennen aan de olifant met daarbij ‘WILD’ geschreven. Je kunt hem bijna niet over het hoofd zien.

Dit symbool heeft een zeer bijzondere functie waarmee jij als speler al snel meer kans maakt op het behalen van winsten. Het Wild symbool dient als vervanger en kan daarmee alle andere symbolen op de rollen vervangen.

Je kunt hem vergelijken met een soort joker die je in kunt zetten als je een symbool te kort komt of als er een verkeerd symbool is gedraaid, maar dan moet de Wild uiteraard wel op het juiste moment op de rollen gedraaid zijn.

Als er een Wild symbool verschenen is op de rollen en hij een onderbroken combinatie gecompleteerd, levert hij alsnog een winst op. Het Wild symbool is ook erg bijzonder als je hem tijdens de free spins draait.

Hij kan de middelste rol laten veranderen in een groot Wild symbool die tijdens de free spins zal blijven staan. Een combinatie vormen was nog nooit zo eenvoudig!

• Instant Win modus

Op de rollen van de The Love Guru gokkast kun je ook symbolen draaien met de tekst The Love Guru. Dit symbool kan bij minimaal 3 stuks de Instant Win modus activeren.

Tijdens deze modus mag je op een aantal symbolen klikken waar leuke prijzen achter verstopt zitten. De prijzen die je kunt winnen kunnen behoorlijk hoog uitpakken en kan jou zomaar 20x de inzet opleveren.

• Bonusspel

Iets wat het spelen van de The Love Guru gokkast nog spannender en interessanter maakt is het bonussymbool wat ook wel de Scatter genoemd wordt. Dit symbool kan bij 3 stuks op de rollen het bonusspel activeren en zal jou voorzien van free spins.

Aan het begin van het bonusspel krijg je een aantal dozen te zien. Het is aan jou om de juiste dozen aan te klikken om winsten te kunnen behalen. Door de juiste dozen aan te klikken kun je heel wat free spins toegekend krijgen, extra Wild symbolen of vermenigvuldigers van maar liefst 10x je prijs.

Conclusie The Love Guru gokkast

Wie deze gokkast van iSoftBet gaat spelen zal zich niet snel vervelen. Deze gokkast is grafisch gezien helemaal compleet en komt niets te kort. Jij als speler zal niet teleurgesteld worden wanneer je dit spel gaat spelen en zeker niet wanneer je een heerlijke winst binnen weet te slepen.

Met de aanwezige extra functies kan de spanning hoog oplopen en voor je het weet ben je met zweethanden de rollen aan het draaien.

Turbo Casino Banner