Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
OnlineGokkasten.net » Pragmatic Play » The Great Chicken Escape

“The Great Chicken Escape” is een boeiend online slotspel ontwikkeld door Pragmatic Play. Het spel wordt gekenmerkt door zijn fantasierijke thema, dat is gebaseerd op een groep kippen die proberen te ontsnappen van een oude boerderij. Dit spel zit boordevol spannende functies zoals wilds, bonusronde en gratis spins die de speler volop kansen bieden om te winnen.

Over The Great Chicken Escape

InformatieDetails
Naam van de SlotThe Great Chicken Escape
Software ProviderPragmatic Play
Rollen5
Winlijnen20
Minimum inzet€0,20
Maximum inzet€100
RTP percentage95,5%
Speciale functiesBonusronde, Wilds
Jackpot of Progressieve JackpotNee

Gameplay en Functies van The Great Chicken Escape

“The Great Chicken Escape” beschikt over 5 rollen en 20 winlijnen. Het spel biedt unieke en speciale functies zoals wilds en een bonusronde. De wilds kunnen elk ander symbool vervangen om winnende combinaties te vormen. De bonusronde wordt geactiveerd door het landen van drie of vier bonussymbolen op de rollen.

De symbolen in dit spel zijn kleurrijke kippen in verschillende stijlen, samen met traditionele kaartsymbolen. Het wildsymbool wordt vertegenwoordigd door een grote kip met een rode hoed, terwijl het bonussymbool wordt weergegeven door een landkaart met het woord ‘BONUS’ erop.

Grafische weergave en geluid van The Great Chicken Escape

De visuele aantrekkingskracht van “The Great Chicken Escape” is indrukwekkend, met hoogwaardige graphics en animaties. Het spel heeft een oude boerderij als achtergrond en bevat gedetailleerde symbolen die passen bij het thema. De algehele esthetiek en stijl van het spel is boeiend en houdt de aandacht van de speler vast. De geluidseffecten en muziek passen goed bij het thema en versterken de speelervaring.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen

De minimale inzet in “The Great Chicken Escape” is €0,20 en de maximale inzet is €100. Het spel heeft een RTP-percentage van 95,5% en biedt spelers de mogelijkheid om indrukwekkende winsten te behalen. Er is geen progressieve jackpot beschikbaar in dit spel.

Kan ik The Great Chicken Escape op mijn mobiel spelen?

Ja, “The Great Chicken Escape” is compatibel met mobiele apparaten, waaronder smartphones en tablets. Het spel laadt snel en functioneert soepel op mobiele apparaten.

Voor- en nadelen van The Great Chicken Escape

Voordelen:

  • Aantrekkelijke graphics en animaties.
  • Uniek en interessant thema.
  • Talrijke speciale functies.

Nadelen:

  • Geen progressieve jackpot.
  • RTP is iets lager dan het gemiddelde van online slots.

Conclusie

The Great Chicken Escape is een spannende en boeiende online slot die spelers urenlang kan entertainen. Met zijn unieke thema, geweldige graphics en geluid, en een reeks speciale functies, biedt het spel veel waarde voor zowel nieuwe als ervaren spelers.

Hoewel de RTP iets lager is dan gemiddeld, maken de progressieve jackpot en de verschillende bonusrondes dit meer dan goed. We raden spelers aan om The Great Chicken Escape zelf te proberen en de spanning van de kippenuitbraak zelf te ervaren!

Veelgestelde vragen

Wat is het RTP van The Great Chicken Escape?

Het RTP van The Great Chicken Escape is 95,5%.

Wat is het minimum- en maximuminzetbedrag voor The Great Chicken Escape?

Het minimuminzetbedrag is €0,20 en het maximuminzetbedrag is €100.

Zijn er speciale functies of bonusrondes in The Great Chicken Escape?

Ja, The Great Chicken Escape heeft verschillende speciale functies, waaronder wilds, bonussymbolen en diverse bonusronde.

Is The Great Chicken Escape beschikbaar op mobiele apparaten?

Ja, The Great Chicken Escape is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en biedt een soepele gameplay op zowel smartphones als tablets.

Kan The Great Chicken Escape gratis of alleen voor echt geld worden gespeeld?

Afhankelijk van de online casino regels, kan The Great Chicken Escape meestal zowel gratis als voor echt geld worden gespeeld.