Temple of Fortune

4.7 /5
100% Tot €151 + 151 Free Spins Play Now

Temple of Fortune Features

 • Wilds
 • Mystical Wheel
 • Temple of Fortune
 • Treasure Chest

Temple of Fortune Information

 • Game Type: Online Gokkast
 • Software: Big Time Gaming
 • Winlijnen : 20
 • Rollen : 5
 • Inzet : Min €0,01 - Max €20
 • RTP : 94,9%
 • Lanceerdatum : 15-10-2015

Wie veel van avontuur houdt en die graag op reis gaat zal helemaal los kunnen gaan op de Temple of Fortune gokkast. Deze gokkast van Big Time Gaming neemt je mee naar een jungle, en ook echt heel ver in de jungle. Je gaat zo ver de jungle in dat je terecht komt bij de grote tempel.

Door de bomen en de planten door zie je een grote stenen tempel en daar valt van alles te beleven. De achtergrond van het spel is zo mooi in elkaar gezet dat het net lijkt of je zelf in de jungle zit.

Laat je de geluidseffecten aanstaan? Dan zal je bij elke draai denken dat je zelf door de jungle rondloopt. De Temple of Fortune gokkast is zowel grafisch als geluidstechnisch perfect in elkaar gezet en ook de symbolen op de rollen vullen het thema mooi aan.

Op de rollen van het spel kun je mooie symbolen draaien zoals versteende dieren, tempels, gouden kisten, edelstenen en nog veel meer. Als je de Temple of Fortune gokkast gaat spelen zal je je geen moment vervelen en zal je zeker niets te kort komen.

Dit spel is meer dan de moeite waard en wij vertellen je graag wat deze gokkast nog meer te bieden heeft.

Hoe speel je Temple of Fortune?

Wij snappen het maar al te goed dat je samen met de wereldreiziger de jungle in wilt duiken om op avontuur te gaan maar eerst willen we je uitleggen hoe je de Temple of Fortune gokkast precies moet spelen.

Het spel is alles behalve moeilijk maar het is wel altijd handig om te weten welke spelregels er gehanteerd worden en welke knoppen je tegen zal komen. Onderaan het speelveld zie je een aantal knoppen en ook deze zijn helemaal in stijl neergezet.

Het zijn versteende knoppen en dat past goed bij het thema van deze gokkast. De middelste knop met daarop ‘PLAY’ geschreven laat de rollen draaien wanneer je hier op klikt.

Met de plus en de min knop zal je de inzet kunnen bepalen en ook kun je met één druk op de knop het aantal winlijnen aanpassen. Je kunt zelf bepalen met hoeveel winlijnen je gaat spelen maar als je de meeste kans op winst wilt hebben zal je het beste met alle 20 winlijnen kunnen spelen.

Na elke draai kun je de inzet aanpassen en met welke inzet je gaat spelen zal je geheel zelf kunnen bepalen. Je kunt ook de rollen automatisch laten draaien maar dan zal je constant met dezelfde inzet spelen. Zie je dit zitten? Dan kun je op de ‘AUTOPLAY’ knop klikken.

Nu je weet hoe je de Temple of Fortune gokkast kunt bedienen, wil je uiteraard snel weten hoe je winsten kunt behalen. Als je de Temple of Fortune gokkast voor echt geld gaat spelen is het jouw doel om zoveel mogelijk winsten te behalen en wij snappen dat maar al te goed.

Dit spel kan mooie winsten opleveren en wanneer je de eerste winst te pakken hebt zal de spanning al snel hoog oplopen. Je kunt winsten behalen door combinaties te maken van soortgelijke symbolen.

Het is belangrijk dat je op de 5 rollen van het spel combinaties draait die compleet zijn en die niet onderbroken worden door een ander symboolsoort.

Op de 5 rollen van het spel lopen er 20 winlijnen en de combinatie moet één van deze winlijnen volgen. Daarnaast moet de combinatie van links naar rechts gedraaid worden. Hoe meer symbolen er in de combinatie gedraaid zijn, hoe hoger de winst.

Houdt er wel rekening mee dat de combinatie helemaal compleet moet zijn om het tot een winst te kunnen schoppen. Je kunt altijd een kijkje nemen in de prijzentabel zodat je weet welke winsten je kunt behalen met de Temple of Fortune gokkast.

Bonusfuncties

De spanning zal snel hoog oplopen door de winsten die je kunt behalen maar wanneer je de extra functies tegenkomt zal de spanning echt om te snijden zijn. Wanneer je een gokje gaat wagen zal je kunnen genieten van een aantal extra functies die door de ontwikkelaar toe zijn gevoegd.

De extra functies van de Temple of Fortune gokkast vergroten de kans op winst en zullen ervoor zorgen dat jij als speler sneller een winst kunt behalen die hoog op kan lopen. Hieronder vind je terug welke extra functies je tegen kunt komen.

• Wild symbool

Op de rollen van het spel kun je de wereldreiziger draaien als symbool. Dit symbool is het Wild symbool en heeft een vervangende functie. Met zijn functie kan hij alle symbolen op de rollen vervangen.

Stel je hebt een onderbroken combinatie gedraaid en er is op dat moment een Wild symbool gedraaid, dan zal de Wild de combinatie laten completeren. Op die manier zal je alsnog een winst behalen die je vervolgens uit kunt laten betalen.

Het Wild symbool vergroot duidelijk de kans op winst en dat is voor jou als speler zeer interessant.

• Mystical Wheel Feature

Nog een extra functie is de tempel met het gouden wiel als symbool. Dit symbool kan alleen op de rollen 2, 3 en 4 gedraaid worden. Als je 3 van deze symbolen draait zal de Mystical Wheel Feature geactiveerd worden.

Dit is een soort bonusspel waarbij je een grote stenen rad te zien krijgt. Op het rad staan er een aantal vermenigvuldigers die je kunt laten activeren. Draai aan het rad en welke vermenigvuldiger de pijl aanwijst zal geactiveerd worden.

Met dit rad kun je maar liefst een x1000 vermenigvuldiger ontvangen.

• Temple of Fortune Feature

Draai je 3 symbolen met de tempel erop? Dan zal de Temple of Fortune Feature gestart worden. Je krijgt een grote stenen muur te zien met een aantal vermenigvuldigers en die kunnen al snel hoog oplopen.

Het is de bedoeling dat je op de knop klikt en dat je dan zo hoog mogelijk komt bij de vermenigvuldigers. Hoe hoger je komt, hoe hoger de vermenigvuldiger. Je kunt met deze feature een winst uitbetaald krijgen met een maximale vermenigvuldiger van maar liefst x750.

• Treasure Chest Feature

Dacht je dat de bovenstaande extra functies de enige waren? Dan heb je het mis. Als je op de rollen van het spel 3 symbolen draai met de gouden kist voor de tempel, dan zal de Treasure Chest Feature gestart worden.

Je krijgt een aantal kisten te zien en je mag er daar één van aanklikken. Van te voren kun je niet zien wat de kist op zal leveren dus dit zal erg spannend zijn. Nadat je de kist aan hebt geklikt zal je zien welke prijs je ontvangt. Hiermee kun je een maximale vermenigvuldiger van x500 ontvangen.

Conclusie Temple of Fortune gokkast

Door de vele extra functies kunnen de winsten bizar hoog oplopen en dat zal zorgen voor veel spanning. Als je de Temple of Fortune gokkast gaat spelen zal je je geen moment vervelen en zal je zeker niets te kort komen.

Wanneer je een gokje gaat wagen zal je mooie winsten kunnen behalen en daardoor wil je niets liever dan de rollen laten draaien. De Temple of Fortune gokkast is een echte aanrader voor elke speler. Zoek hem snel op want wie weet kun jij ook een mega winst pakken!

Turbo Casino Banner