Raging Rhino

4.2 /5
100% tot €111 + 33 Gratis Spins Play Now

Raging Rhino Features

  • Wilds
  • Free Spins

Raging Rhino Information

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: WMS
  • Winmanieren : 4096
  • Rollen : 6
  • Inzet : Min €0,40 - Max €80
  • RTP : 95,9%
  • Lanceerdatum : 15-8-2015

Wie bij het online casino de Raging Rhino gokkast wilt gaan spelen moet niet snel bang zijn. Dit spel behoort namelijk tot één van de online gokkasten waarbij de spanning erg hoog oplopen.

De Raging Rhino gokkast is door ontwikkelaar WMS op de markt gebracht. Deze gokkast heeft alles te maken met een grote kudde met boze neushoorns.

Je moet niet snel bang zijn want je wilt niet te grazen worden genomen door de boze neushoorns. De Raging Rhino gokkast heeft een mooi uitgewerkt thema en dat trekt al snel je aandacht.

Bij dit spel kom je de boze neushoorns tegen en ook zal je andere wilde dieren tegen kunnen komen. Als je de rollen van de Raging Rhino gokkast laat draaien kun je echt van veel spanning genieten.

De spanning zal bij elke draai hoog oplopen en dat komt vooral door de mooie winsten die je kunt behalen. Bij de Raging Rhino gokkast kun je genieten van mooie grafische elementen en ook hebben we niets te klagen over de geluidseffecten.

Dit spel is echt op elk gebied meer dan de moeite waard om te spelen.

Op het moment dat je het spel geladen hebt krijg je het speelveld te zien. Je kunt al direct de boze neushoorns tegenkomen dus pas maar op dat ze je niet te pakken krijgen.

Als je de Raging Rhino gokkast gaat spelen wil je niets liever dan de rollen zo snel mogelijk laten draaien. Door de rollen te laten draaien kun je mooie symbolen tegenkomen.

Je komt naast de neushoorns ook krokodillen tegen, gorilla’s, panters en nog veel meer. Je komt terecht in een groot gebied waar je allerlei wilde dieren tegenkomt.

Om het thema nog mooier uit te werken kom je ook prachtige bomen tegen die je in het wild ook tegenkomt. De Raging Rhino gokkast komt op geen enkel gebied iets te kort en dat maakt het erg interessant. Je kunt bij dit spel ook de achtergrondmuziek aanlaten.

Als je echt van veel spanning houdt is dat zeker aan te raden. Bij dit spel kun je optimaal genieten van een hoog spanningsniveau. De spanning zal bij elke draai aan de rollen stijgen en dat maakt elke draai aan de rollen meer dan de moeite waard.

Als je eenmaal begint met spelen wil je niets liever meer dan de rollen nog een keer laten draaien. Wij kunnen geen genoeg krijgen van de Raging Rhino gokkast en daarom vertellen wij jou er graag alles over!

Hoe speel je Raging Rhino?

Je wilt uiteraard zo snel mogelijk beginnen met spelen. Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom moet je snel weten hoe de Raging Rhino gokkast gespeeld kan worden.

Het is namelijk belangrijk dat je jezelf goed voorbereidt als je dit spel wilt gaan spelen. Je moet de spelregels leren kennen en je moet ook altijd weten op welke manier je een winst kunt behalen.

De spelregels van de Raging Rhino gokkast zijn niet erg moeilijk. Je hebt ze al snel onder de knie en dat maakt dit een bereikbaar spel voor elke speler. Ontwikkelaar WMS houdt niet van al te veel poespas en daarom hebben ze dit spel eenvoudig gelaten.

Daarnaast hebben ze het spel voorzien van een minimaal aantal knoppen. Hierdoor wordt het al snel eenvoudig om de Raging Rhino gokkast te bedienen. Het spel is overzichtelijk gehouden want de knoppen staan allemaal keurig op een rijtje weergegeven.

Je weet al snel hoe het precies werkt want de Raging Rhino gokkast is alles behalve moeilijk.

Na een goede voorbereiding weet je precies wat je van de Raging Rhino gokkast kunt verwachten en waar je als speler aan toe bent.

Zit je er helemaal klaar voor om een gokje te wagen en is het spel geladen? Dan wordt het tijd dat je de knoppen leert kennen. Je moet weten waar ze voor dienen en hoe je ze kunt gebruiken.

Voordat je de Raging Rhino gokkast gaat bedienen zal je zelf een inzet moeten kiezen. Het is belangrijk dat je bij elke draai een inzet plaatst die bij jou past. Bepaal dan ook altijd zelf met welke inzet je wilt gaan spelen.

Kijk van te voren goed naar je budget zodat je weet wat er mogelijk is. Een inzet kan gekozen worden met de ‘TOTAL BET’ knop.

Naast deze knop zie je een plus knop en een min knop. Hiermee kun je de inzet verhogen of verlagen. Je kunt zelf een inzet kiezen dus als je zeker weet dat je een juiste inzet gekozen hebt kun je de rollen laten draaien.

Met de witte pijl als knop kun je de rollen laten draaien. Dit gaat razendsnel dus de spanning zal er ook al snel inzitten. Bij elke draai voel je de spanning stijgen want dit kan uiteraard een winst opleveren.

Je kunt de Raging Rhino gokkast op een eenvoudige manier bedienen en dat maakt het voor jou als speler erg interessant.

Als speler is het jouw doel om winsten te behalen. Je wilt zoveel mogelijk winsten in de wacht slepen en dat zorgt voor veel spanning. De Raging Rhino gokkast heeft 6 rollen.

Het is jouw doel om op de rollen een combinatie te draaien van soortgelijke symbolen. Je moet het voor elkaar krijgen om minimaal 3 soortgelijke symbolen in een combinatie te draaien.

Het mogen er nooit minder zijn dan 3 want dan is de combinatie niet compleet. Houdt er altijd rekening mee dat de combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid moet worden.

Hoe meer symbolen je in een combinatie draait, hoe hoger de winst die je uit kunt laten betalen. Probeer dus altijd zoveel mogelijk identieke symbolen in een combinatie te draaien.

Bij de Raging Rhino gokkast zijn er geen winlijnen aanwezig. Er wordt gespeeld met een totaal van 4096 winmanieren. Aan de winstkansen zal het dan ook zeker niet liggen als je een gokje gaat wagen.

Bonusfuncties

Door de rollen te laten draaien kun je winsten behalen maar dat is niet alles wat je tegen kunt komen. Bij dit spel kun je namelijk ook extra functies tegenkomen op de rollen.

De extra functies zijn zeer interessant en wil je als speler echt niet missen. Je kunt met de extra functies winstkansen vergroten en leuke winsten ontvangen.

• Wild symbool

De grote boom met de ondergaande zon die je in het wild ziet staan is het Wild symbool. Belangrijk om te weten is dat het Wild symbool een vervangende functie heeft.

Hiermee kan hij alle symbolen van de Raging Rhino gokkast vervangen. Draai je een onderbroken combinatie op de rollen? Dan heb je veel geluk als er ook een Wild symbool verschijnt.

Het Wild symbool kan dan het verkeerde symboolsoort vervangen. De combinatie wordt daardoor alsnog gecompleteerd. Jij als speler zal daardoor een winst behalen en dat wil je uiteraard maar al te graag.

• Free Spins

Er is ook een grote diamant aanwezig als symbool. Als je 3 of meer diamanten draait zal je de Free Spins feature activeren. Afhankelijk van het aantal diamanten zal je de free spins ontvangen.

Hoe meer diamanten je draait, hoe meer free spins er toegekend worden. Je ontvangt 5, 8, 15, 20 of 50 free spins. Met de free spins kun je gratis winsten behalen omdat je hiermee de rollen gratis kunt laten draaien.

De free spins wil je dus echt niet missen bij de Raging Rhino gokkast.

Conclusie Raging Rhino gokkast

Al vanaf het eerste moment kunnen wij geen genoeg krijgen van de Raging Rhino gokkast. Dit spel van WMS kan mooie winsten opleveren.

De spanning zal er al snel inzitten en dat maakt elke draai aan de rollen meer dan de moeite waard. Als je dit spel gaat spelen zal je je geen moment vervelen. Zoek hem maar snel op want ook jij kunt mooie winsten behalen!