Raging Rex

4.5 /5
100% Tot €151 + 100 Free Spins Spelen!

Raging Rex Features

  • Wilds
  • Scatters

Raging Rex Info

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Play'n GO
  • Winmanieren : 4096
  • Rollen : 6
  • Inzet : Min €0,20 - Max €100
  • RTP : 96,34%
  • Lanceerdatum : 10-01-2019

Zoek je graag de spanning op en heb je dinosaurussen altijd boeiend gevonden? Dan zal je de Raging Rex gokkast echt geweldig vinden.

Als je opzoek bent naar een spannende gokkast dan is dit duidelijk één van de online gokkasten die je niet wilt missen. Dit spel is ontzettend interessant.

Hij is op de markt gebracht door ontwikkelaar Play’n GO en is al snel populair geworden. Als je de Raging Rex gokkast gaat spelen zal je de spanning al direct ervaren. De spanning zal al snel hoog oplopen en dat is voor jou als speler erg interessant.

Tijdens het spelen van de Raging Rex gokkast zal je mooie winsten kunnen behalen. Bij elke draai maak je kans op winst en dat maakt elke draai aan de rollen meer dan de moeite waard.

De Raging Rex gokkast komt op geen enkel gebied iets te kort. Zowel grafisch als geluidstechnisch is de Raging Rex gokkast dik in orde. Dit spel is zeer interessant en zeker als je kijkt wat het spel te bieden heeft.

Op de rollen van de Raging Rex gokkast kun je verschillende soorten symbolen draaien. Dit zijn onder andere heel wat soorten dinosaurussen. Denk aan een grote T-Rex die jou maar al te graag achterna zit.

De spanning zal er dan ook al snel inzitten want je wilt uiteraard niet gepakt worden door de grote dinosaurus met dodelijke scherpe tanden. Met de symbolen op de rollen kun je mooie winsten behalen.

Een winst van de Raging Rex gokkast kan al snel hoog oplopen en dat maakt het voor jou als speler spannender dan ooit. Zowel grafisch als geluidstechnisch is de Raging Rex gokkast dik in orde.

Je kunt bij dit spel genieten van de beste geluidseffecten. Hierdoor lijkt het net of je zelf door de jungle loopt tussen de dinosaurussen.

We houden je niet langer in spanning want we gaan je snel vertellen wat de Raging Rex gokkast precies te bieden heeft!

Hoe speel je Raging Rex?

Dit spel bestaat uit 6 rollen met op elke rol 4 symbolen. Het is voor jou als speler belangrijk om te weten op welke manier je dit spel kunt bedienen. Je moet jezelf goed voorbereiden voordat je de Raging Rex gokkast gaat spelen.

Dat is belangrijk omdat je dan op de juiste manier een gokje kunt wagen. Het is belangrijk dat je de Raging Rex gokkast leert kennen zodat je weet wat dit spel te bieden heeft.

Zo weet je altijd wat je van dit spel kunt verwachten en waar je als speler aan toe bent. Een goede voorbereiding is belangrijk en als je het op je gemakje doorneemt heb je het spel zo onder de knie.

Het zal nooit lang duren voordat je de spelregels kent want deze zijn alles behalve moeilijk.

Als je het spel wilt gaan spelen is het belangrijk om te weten op welke manier je de knoppen kunt gebruiken. Je kunt de knoppen van deze gokkast erg eenvoudig gebruiken.

De rollen van de Raging Rex gokkast kunnen gedraaid worden met slechts één druk op de knop. Dit kan met de groene ronde knop. Je kunt bij elke draai zelf een inzet plaatsen naar keuze.

Het maakt dus niet uit hoe laag of hoe hoog de inzet is die je plaatst. De inzet kan aangepast worden met de getallenlijn onderaan de rollen. Na elke draai kan de inzet weer eenvoudig aangepast worden.

Je hebt dus bij elke draai zelf in de hand welke inzet je gaat plaatsen. Bij dit spel is het ook mogelijk om de rollen automatisch te laten draaien. Als je hier voor kiest zal je niet na elke draai de inzet kunnen veranderen.

Je speelt dan bij elke draai met dezelfde inzet. Deze kun je wel altijd vooraf instellen. De automatische modus kun je ook altijd zelf weer beëindigen.

Tijdens het draaien van de rollen wil je als speler maar één ding en dat is uiteraard het behalen van winsten. Je kunt bij dit spel winsten behalen door op de rollen van het spel combinaties te draaien.

Het is belangrijk om te weten hoe je precies een combinatie moet vormen. Een combinatie mag alleen maar identieke symbolen laten zien. Dit moeten er minimaal 3 zijn.

Hoe meer symbolen je in een combinatie draait, hoe hoger de winst die je uitbetaald krijgt. Het is belangrijk dat de combinatie compleet is. De soortgelijke symbolen moeten altijd volledig op elkaar aansluiten.

Ze mogen dus nooit onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Als dat wel gebeurd kan de combinatie geen winst meer opleveren.

Bij de Raging Rex gokkast is het ook belangrijk dat de combinatie vanaf de meest linkse rol naar rechts gedraaid wordt. In de prijzentabel kun je terugvinden op welke winsten jij kans maakt.

Bonusfuncties

Play’n GO heeft de Raging Rex gokkast voorzien van een aantal extra functies. Deze extra functies zijn voor jou als speler erg interessant. De extraatjes kunnen winstkansen vergroot worden.

Ook kun je mooie uitbetalingen ontvangen met de extra functies. We hebben ze hieronder voor je weergegeven.

• Wild symbool

De grote T-Rex is het Wild symbool. Zo angstaanjagend als hij eruit ziet, zo interessant is hij. Hij heeft een vervangende functie. Met zijn bijzondere functie kan hij alle symboolsoorten vervangen.

Dit is erg gunstig voor jou als speler als je een onderbroken combinatie hebt gedraaid op de rollen van het spel. Bij een onderbroken combinatie kan een gedraaide Wild op de rollen het verkeerde symboolsoort vervangen.

Voor jou als speler is dat erg gunstig want zo kan de combinatie alsnog gecompleteerd worden. Jij als speler zal dan alsnog een winst ontvangen.

• Scatter symbool

Nog een extra functie die je zeker niet wilt missen is het Scatter symbool. Draai je 3 Scatter symbolen op de rollen van de Raging Rex gokkast? Dan worden de Raging Spins geactiveerd.

Je kunt tijdens deze feature spelen met 8, 15, 20 of 30 free spins spelen. Hiermee kun je de rollen gratis laten draaien. Voor jou als speler is dat erg gunstig want daarmee kun je ook gratis winsten behalen.

Conclusie Raging Rex gokkast

Al vanaf het eerste moment vinden wij de Raging Rex gokkast erg interessant. Dit spel is meer dan de moeite waard en wil je zeker niet meer missen. Als je dit spel gaat spelen zal je zeker niets te kort komen.

Je zal je geen moment vervelen want de Raging Rex gokkast heeft veel te bieden. De Raging Rex gokkast is duidelijk één van de online gokkasten die je zeker niet wilt missen. Zoek het spel maar snel op want ook jij maakt kans op vette winsten!

Turbo Casino Banner