Queen of Riches

4.7 /5
100% Tot €151 + 151 Free Spins Play Now

Queen of Riches Features

  • Full Reel Wilds
  • Reel Clone Feature

Queen of Riches Information

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Big Time Gaming
  • Winmanieren : 117.649
  • Rollen : 6
  • Inzet : Min €0,20 - Max €40
  • RTP : 96,9%
  • Lanceerdatum : 24-05-2016

Spelers die graag terecht komen in een ander land of een bijzonder werelddeel waarin je mooie winsten kunt behalen, zullen echt eens de Queen of Riches gokkast op moeten zoeken. Dit spel is een aanrader voor elke speler die van veel spanning houdt en die graag voor de winst speelt.

Als je een gokje gaat wagen op de Queen of Riches gokkast zal je mooie winsten kunnen behalen en zal je je geen moment vervelen. Het thema van het spel gaat over de Egyptische mythologie en het is dan ook geen wonder dat de Queen of Riches gokkast zich afspeelt in Egypte.

In dit mooie land valt er genoeg te beleven en dat is voor jou als speler erg interessant.

De grafische kant van het spel is helemaal afgestemd op Egypte en dat is goed terug te zien bij de symbolen. Op de rollen van het spel kun je symbolen draaien als piramides, scarabees, Ra-ogen en uiteraard Cleopatra. De achtergrond van het spel is ook erg mooi in elkaar gezet.

Je ziet daar een prachtige sfinx liggen en daarachter zie je een grote tempel. De Queen of Riches gokkast heeft een bijpassende achtergrondmuziek en dat maakt het spel al direct nog spannender. Wil je weten wat de Queen of Riches gokkast nog meer te bieden heeft? Wij vertellen het je maar al te graag!

Hoe speel je Queen of Riches?

Voordat je een gokje gaat wagen op de Queen of Riches gokkast is het uiteraard erg belangrijk dat je precies weet hoe het spel werkt. Zo weet je precies hoe je het spel kunt bedienen en wat er van jou als speler verwacht wordt.

De Queen of Riches gokkast heeft geen moeilijke spelregels en heeft maar een minimaal aantal knoppen. Daarmee wordt het spel eenvoudig gemaakt en dat maakt het een bereikbare gokkast voor elke speler.

Het maakt dus niet uit of je nog maar net een beginnende speler bent want de Queen of Riches gokkast kan door iedereen gespeeld worden. Onderaan het speelveld zie je een aantal knoppen.

De grote groene knop kun je gebruiken om de rollen te laten draaien en met de knop daarnaast kun je de rollen automatisch laten draaien. Linksonder het speelveld zie je een knop staan waarmee je de inzet kunt bepalen.

Je kunt per draai zelf bepalen met welke inzet je gaat spelen als je de rollen zelf laat draaien. Laat je de rollen automatisch draaien? Dan zal er bij elke draai dezelfde inzet gebruikt worden. Het is dus maar net wat je zelf wilt en waar jij jezelf goed bij voelt.

De spelregels van de Queen of Riches gokkast zijn dus alles behalve moeilijk maar wel moet je even opletten als we het hebben over de winsten. Als je een gokje gaat wagen op de Queen of Riches gokkast zal je mooie winsten kunnen behalen en zal je de spanning al snel voelen stijgen.

Op het speelveld van dit spel zie je 6 rollen en het aantal symbolen per rol verschilt per draai. Je kunt minimaal 2 symbolen per rol laten verschijnen en maximaal 7 symbolen. Draai je op elke rol 7 symbolen? Dan heb je maar liefst 117.649 winmanieren.

Er wordt dus niet gespeeld met winlijnen dus de combinatie hoeft niet op een bepaalde winlijn gedraaid te worden. Wel moet de combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid worden omdat hij niet onderbroken mag worden.

De combinaties moeten van links naar rechts gedraaid worden om het tot een winst te kunnen schoppen. Wil je weten welke winsten je kunt behalen als je de Queen of Riches gokkast gaat spelen? Dat kun je terugvinden in de prijzentabel.

Bonusfuncties

Door ontwikkelaar Big Time Gaming zijn er een aantal extra functies toegevoegd en daarmee zal de spanning al snel hoog oplopen. Je kunt mooie winsten behalen met de extra functies en bovendien wordt de kans op winst sterk vergroot.

Als je de Queen of Riches gokkast gaat spelen zal je het liefst bij elke draai de extra functies op de rollen willen draaien. Hieronder lees je precies welke extraatjes je tegen kunt komen.

• Full Reel Wilds

Cleopatra als symbool kan op de rollen van het spel gedraaid worden en kan daarmee de hele rol in beslag nemen. Ze neemt dan de plek in van 7 symbolen en komt tevoorschijn als een mega symbool.

Cleopatra is het Wild symbool en kan het voor jou als speler erg interessant maken. Als ze op de rollen is gedraaid zal ze mooie winsten op kunnen leveren en bovendien heeft ze een zeer bijzondere functie.

Ze is een vervanger en kan daarmee alle symbolen op de rollen vervangen. Het Wild symbool komt goed van pas wanneer er een onderbroken combinatie gedraaid is. Cleopatra als Wild kan de onderbroken combinatie completeren en zo zal jij als speler alsnog een winst behalen.

Dit is nog lang niet het enige wat de Wild kan doen want je kunt er ook enorm hoge winsten mee behalen. Als je een winst hebt weten te behalen met de Wild zal je de winst uitbetaald krijgen met een vermenigvuldiger van x7.

Heb je meerdere Wilds in de combinatie gedraaid? Dan worden de vermenigvuldigers onderling met elkaar vermenigvuldigd. Stel je hebt 2 Wild symbolen gedraaid en je hebt hiermee een winst weten te behalen, dan zal je een x49 vermenigvuldiger krijgen. Winsten kunnen door het Wild symbool dus bizar hoog oplopen.

• Reel Clone Feature

Op een geheel willekeurig moment kunnen 2 tot 6 rollen identiek gemaakt worden aan elkaar. De rollen worden gekloond en op die manier zal je te gekke winsten kunnen behalen.

Het zal echt te gek zijn als de rollen gekloond worden wanneer er een Wild symbool gedraaid is want dan zal je al snel een bizar hoge vermenigvuldiger krijgen.

Conclusie Queen of Riches gokkast

Wij zijn vanaf het eerste moment al erg enthousiast over de Queen of Riches gokkast. Dit spel is uniek, bijzonder, spannend en erg winstgevend. Elke winst die je weet te pakken kan ontzettend hoog uitbetaald worden en dat zal zorgen voor de nodige spanning.

Je zal je geen moment vervelen en zeker niets te kort komen. Wanneer je de Queen of Riches gokkast gaat spelen zal je niets liever willen dan de rollen laten draaien. Bij elke draai maak je kans op winst en met een uitbetalingspercentage van maar liefst 96,9% is dit zeker geen slechte gokkast.

Zoek hem snel op want wie weet pak jij ook een te gekke winst!

Turbo Casino Banner