Midas Golden Touch

4.2 /5
100% Tot €151 + 151 Free Spins Play Now

Midas Golden Touch Features

  • Wilds
  • Scatters & Free spins

Midas Golden Touch Information

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Thunderkick
  • Winlijnen : 15
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min €0,10 - Max €100
  • RTP : 96,1%
  • Lanceerdatum : 27-3-2019

Zoek je graag online gokkasten op die jou op elk vlak positief kunnen verrassen? Dan zal je de Midas Golden Touch gokkast erg interessant vinden. De Midas Golden Touch gokkast gaat over de bekende Koning Midas. Deze koning kon alles in goud laten veranderen als hij het aanraakte. Hij was erg rijk en kon alles krijgen wat hij maar wilde. Het spel heeft al snel een interessant thema gekregen en is op een mooie manier uitgewerkt. De Midas Golden Touch gokkast is door ontwikkelaar Thunderkick helemaal compleet gemaakt. Als je dit spel gaat spelen zal je op elk moment kunnen genieten van een mooi uitgewerkt thema. Het thema wordt uitgewerkt door een mooie achtergrond en een keurig speelveld. Op de achtergrond van de Midas Golden Touch gokkast zie je een grote tempel waar de koning in woont. Het is dan ook niet zo gek dat je veel goud tegenkomt bij de Midas Golden Touch gokkast. Koning Midas laat alles in goud veranderen en dat zal je al snel merken wanneer je het spel gaat spelen. Hij woont in een rustig natuurgebied waar je kunt genieten van uiterste rust en mooie bomen. De achtergrond komt op geen enkel gebied iets te kort en dat geldt ook voor de rollen van het spel.

Op de rollen van de Midas Golden Touch gokkast kun je mooie symbolen draaien. Ze passen goed in het thema en dat maakt het spel erg interessant. Als je de rollen van de Midas Golden Touch gokkast laat draaien zal je mooie symbolen tegenkomen. Denk aan koning Midas zelf, zijn handen die alles in goud laten veranderen, een grote gouden tempel, een kistje, een beker en nog veel meer. Je komt het allemaal tegen als je de rollen van de Midas Golden Touch gokkast laat draaien. De symbolen komen niets te kort en vullen het thema mooi aan. Dat geldt ook voor de achtergrondmuziek die je kunt horen. Als je de Midas Golden Touch gokkast gaat spelen is het een echte aanrader om de geluidseffecten aan te laten. Hierdoor zal je het thema nog meer tot zijn recht laten komen. Je ervaart al snel nog meer spanning wanneer je de Midas Golden Touch gokkast gaat spelen met een achtergrondmuziek. Hierdoor raakt het spel geen moment verveelt en zal je je op elk moment weten te vermaken. De Midas Golden Touch gokkast is ontzettend interessant om te spelen. Dankzij het mooie uitgewerkte thema lijkt het al snel of je zelf in de wereld van koning Midas leeft. Wij vertellen je graag wat je van de Midas Golden Touch gokkast kunt verwachten!

Hoe speel je Midas Golden Touch?

Voordat je de rollen van dit spel vol enthousiasme en goede moed laat draaien zijn er een aantal dingen belangrijk. Je moet altijd weten op welke manier je het spel kunt gaan spelen. Het is belangrijk dat je de spelregels goed leert kennen. Zo weet je altijd op welke manier je de Midas Golden Touch gokkast kunt bedienen. Als speler moet je weten hoe de spelregels in elkaar zitten en hoe je het spel kunt bedienen. De spelregels zijn niet erg moeilijk en dat geldt ook voor de knoppen van het spel. Ontwikkelaar Thunderkick heeft het aantal knopen beperkt gehouden. Voor jou als speler is dat een groot voordeel. Hierdoor is het namelijk erg eenvoudig om de Midas Golden Touch gokkast te spelen en te bedienen. Je weet al snel hoe het allemaal werkt dus je kunt al snel aan de slag.

Nadat je het spel hebt geladen zie je aan de rechterkant van het speelveld alle knoppen staan. Deze knoppen kun je gebruiken om het spel te bedienen. Je kunt de Midas Golden Touch gokkast spelen met een inzet naar keuze. Met welke inzet je gaat spelen kun je dus bij elke draai zelf bepalen. Nog een voordeel is dat je de inzet na elke draai kunt veranderen. Zo speel je bij elke draai met een inzet die bij jou past. De inzet kan bepaald worden met de ‘BET’ knop. Je kunt de inzetten plaatsen binnen de inzetlimieten die gehanteerd worden. Heb je een inzet gekozen die bij jou past? Dan kun je de rollen laten draaien. Je kunt de rollen laten draaien met de grote ronde knop met de twee witte lijnen. Zodra je de rollen laat draaien zal de spanning hoog oplopen. Je kunt mooie winsten behalen en dat maakt het erg interessant. De rollen van de Midas Golden Touch gokkast kunnen ook automatisch gedraaid worden. In dat geval speel je bij elke draai met dezelfde inzet. Het is dus maar net op welke manier jij de Midas Golden Touch gokkast wilt gaan spelen.

Tijdens het spelen van de Midas Golden Touch gokkast heb je als speler maar één doel voor ogen. Je wilt bij dit spel zoveel mogelijk winsten behalen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom is het belangrijk om te weten op welke manier je een winst in de wacht kunt slepen. Bij de Midas Golden Touch gokkast kun je winsten behalen op een totaal van 5 rollen. Op het speelveld zie je op elke rol 3 symbolen staan. Je speelt per draai dus met 15 symbolen. Met deze symbolen zal je mooie winsten kunnen behalen. Het is jouw doel om de symbolen in een combinatie te draaien. Dit moet altijd een combinatie zijn van minimaal 3 identieke symbolen. Een combinatie mag nooit uit minder dan 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Daarnaast is het belangrijk dat de combinatie vanaf de meest linkse rol naar rechts wordt gedraaid. Zorg er ook altijd voor dat de combinatie één van de 15 winlijnen volgt. Is de combinatie compleet? Dan zal je een winst uitbetaald krijgen.

Bonusfuncties

Ontwikkelaar Thunderkick heeft dit spel extra interessant weten te maken. Dat hebben ze gedaan door een aantal extra functies toe te voegen. De extra functies wil je echt niet missen want ze vullen het spel erg goed aan. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Wil je weten wat voor extra functies je kunt verwachten bij de Midas Golden Touch gokkast? Wij vertellen het je hieronder!

• Wild symbool

De handen van koning Midas zijn het Wild symbool. Je kunt met het Wild symbool winstkansen vergroten. Voor jou als speler is de Wild erg interessant. Hij heeft een vervangende functie. Alle symboolsoorten van de Midas Golden Touch gokkast kunnen door de Wild vervangen worden. Dat is voor jou als speler erg interessant want hierdoor kan de kans op winst vergroot worden. Onderbroken combinaties kunnen door de Wild gecompleteerd worden dus dat wil je als speler echt niet missen.

• Scatter symbool

Er is ook een Scatter symbool aanwezig bij de Midas Golden Touch gokkast. De Scatter kun je herkennen aan de tempel met de gouden deur. Als je op de rollen 3 of meer Scatter symbolen laat verschijnen zal het snel interessant worden. Je kunt dan namelijk free spins winnen. Afhankelijk van het aantal Scatter symbolen krijg je de free spins toegekend. Met de free spins kun je de rollen van de Midas Golden Touch gokkast gratis laten draaien. Dat kan gratis winsten opleveren dus aan de spanning zal het ook zeker niet liggen.

3 Scatter symbolen: 10 free spins
4 Scatter symbolen: 15 free spins
5 Scatter symbolen: 20 free spins

Conclusie Midas Golden Touch gokkast

Eén van de online gokkasten die je echt niet wilt missen is duidelijk de Midas Golden Touch gokkast. Dit spel is ontzettend interessant en kan voor jou als speler mooie winsten opleveren. Je kunt genieten van extra functies en dat maakt de Midas Golden Touch gokkast meer dan de moeite waard om te spelen. Waag maar snel een gokje want voordat je het weet heb je een mooie winst te pakken!

Turbo Casino Banner