Merry Xmas

4.3 /5
100% Tot €151 + 151 Free Spins Play Now

Merry Xmas Features

  • Wilds
  • Bonus Symbolen

Merry Xmas Information

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Play'n GO
  • Winlijnen : 15
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min €0,01 - Max €18,75
  • RTP : 95%
  • Lanceerdatum : 18-11-2014

We kijken er allemaal een heel jaar naar uit want het liefst vieren we elke dag kerstmis. December is de meest gezellige maand van het jaar en alle mensen wekken helemaal op. Als het kerst is vieren we met zijn alle een gezellig feest, met lekker eten en cadeautjes.

Wij kunnen in ieder geval geen genoeg krijgen van de kerstdagen en Play’n GO blijkbaar ook niet. Ontwikkelaar Play’n GO heeft de Merry Xmas gokkast op de markt gebracht en zoals je al kunt raden heeft dit spel alles te maken met kermis.

De Merry Xmas gokkast is ontzettend interessant en is het hele jaar door leuk om te spelen. Als je de Merry Xmas gokkast gaat spelen zal je een mooi speelveld te zien krijgen.

De achtergrond van de Merry Xmas gokkast ziet er keurig uit en komt niets te kort. Je ziet mooie witte dennenbomen met een dikke laag sneeuw, brandende kaarsjes naast de rollen en je ziet gezellige lampjes in de bomen hangen.

Aan de sfeer zal het zeker niet liggen als je de Merry Xmas gokkast gaat spelen.

De rollen van dit spel zien er buitengewoon mooi uit. De zijkanten zijn brandende kaarsen en op de rollen kun je prachtige symbolen draaien. Tussen de rollen zie je scheidingslijnen en die zijn bij dit spel afgebeeld als lichtjes.

Alle symbolen die je op de rollen kunt draaien zien er prachtig uit. Je kunt brandende kaarsjes draaien, bellen, snoepjes, een kerstman, rendieren, glühwein, kerstballen, cadeautjes en nog veel meer.

Door de mooie uitstralingen van de Merry Xmas gokkast krijg je direct zin in kerst. Wij kunnen nu al niet meer wachten tot dat we de kerstboom op mogen zetten en de lichtjes weer op mogen hangen.

De kerstdagen zijn de mooiste dagen van het jaar en door de Merry Xmas gokkast raak je al helemaal in de stemming.

Zelfs midden in de zomer is dit spel ontzettend leuk om te spelen. Wij vinden de Merry Xmas gokkast echt te gek en vertellen jou er daarom graag wat meer over!

Hoe speel je Merry Xmas?

Wij begrijpen het maar al te goed dat je nu al niet meer kunt wachten om de Merry Xmas gokkast te spelen. Voordat je een gokje gaat wagen is het belangrijk dat je jezelf nog even goed voorbereid.

Je hebt al snel door hoe de Merry Xmas gokkast werkt dus je hoeft hier niet veel tijd in te steken. Binnen no time ken je de spelregels door en door en weet je precies op welke manier jij het spel kunt bedienen.

De Merry Xmas gokkast is door ontwikkelaar Play’n GO erg eenvoudig gehouden. Deze spelproviders heeft geen moeilijke spelregels toegevoegd en ook kun je met een minimaal aantal knoppen het spel bedienen.

Voor jou als speler is dat een groot voordeel want zo hoef je geen jarenlange speelervaring te hebben. Je kunt dit spel al snel gaan spelen dus je hoeft niet lang meer te wachten.

Heb je de Merry Xmas gokkast geladen? Dan wil je uiteraard snel weten op welke manier je de gokkast kunt bedienen. Je kunt de rollen van het spel met slechts één druk op de knop laten draaien.

Als je op de ‘SPIN’ knop klikt gaan de rollen draaien en dan wordt het al snel spannend. Op het moment dat de rollen tot stilstand komen laten ze willekeurige symbolen zien en daarmee kun jij winsten behalen.

Je kunt dit spel gaan spelen met een inzet naar keuze. Hoe hoger de inzet die je plaatst, hoe hoger de winsten die je kunt ontvangen. Na elke draai kan de inzet verhoogd of verlaagd worden dus het is maar net wat je er zelf mee wilt.

De inzet kan veranderd worden door de muntwaarde aan te passen. Dit kan met de ‘COIN VALUE’ knop. Je kunt ook het aantal munten verhogen of verlagen en dat kan met de pijlen van de ‘COINS’ knop.

Er is ook een prijzentabel aanwezig waarin je terug kunt vinden welke winsten je kunt behalen. De prijzentabel kun je openen met de ‘PAYTABLE’ knop.

Wanneer je de rollen laat draaien wil je uiteraard winsten behalen. Dat is erg logisch en wij begrijpen dat maar al te goed. Voordat je de voor de winst gaat spelen is het belangrijk om te weten hoe je een winst kunt behalen.

Een winst wordt behaald op het moment dat je op de rollen van het spel een combinatie draait. Het is belangrijk om te weten waar een combinatie aan moet voldoen want dan kun je op de juiste manier gaan spelen.

Een combinatie moet op minimaal 3 van de 5 rollen gedraaid worden. Hij moet altijd uit soortgelijke symbolen bestaan. Dit zijn bijvoorbeeld 3 kerstballen of 3 brandende kaarsen. Alle identieke symbolen moeten elkaar volledig aansluiten.

Ze mogen dus nooit onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Als dat wel gebeurd kun je geen winst ontvangen. Het is belangrijk dat een combinatie één van de 15 winlijnen volgt en van links naar rechts gedraaid wordt.

Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol. Hij mag dus niet in het midden gedraaid worden. Welke winst je uitbetaald krijgt met de combinatie is afhankelijk van het aantal symbolen en het symboolsoort.

Hoe meer symbolen je in een combinatie draait, hoe hoger de winst die je uit kunt laten betalen.

Bonusfuncties

Ontwikkelaar Play’n GO heeft de Merry Xmas gokkast erg interessant weten te maken voor jou als speler.

Als je de Merry Xmas gokkast gaat spelen zal je niet alleen winsten kunnen behalen want ook kun je genieten van extra functies.

De extra functies kunnen zorgen voor hogere winstkansen en leuke uitbetalingen. Hieronder vind je alles terug over de extra functies van de Merry Xmas gokkast.

• Wild symbool

Eén van de extra functies waar je van kunt profiteren is het Wild symbool. Het Wild symbool dient als vervanger voor alle symboolsoorten van de Merry Xmas gokkast. Je kunt hiermee dus alle symboolsoorten vervangen en dat is zeer interessant.

De functie van het Wild symbool kan erg goed van pas komen wanneer je een niet-winnende combinatie draait. Een Wild op de rollen kan het verkeerde symbool uit een combinatie vervangen.

De combinatie zal dan alsnog gecompleteerd worden. Hierdoor zal jij als speler alsnog een winst uitbetaald krijgen en dat is uiteraard wat je graag wilt. Het Wild symbool kun je ook achter een winnende combinatie draaien.

Als je dat voor elkaar krijgt zal de combinatie verlengd worden en zal jij als speler een hogere winst uitbetaald krijgen. Een Wild symbool kan bij de Merry Xmas gokkast ook een vermenigvuldiger opleveren.

Je kunt winsten behalen met een vermenigvuldiger als x2, x3, x4 of zelfs x5. Een winst kan hierdoor hoog oplopen en dat zorgt voor de nodige spanning.

• Bonusspel

Draai je 3 of meer Scatter symbolen op de rollen van de Merry Xmas gokkast? Dan wordt het bonusspel geactiveerd. Je krijgt dan 3 verschillende cadeautjes te zien. Elk cadeautje kan een andere prijs opleveren.

Van te voren kun je niet zien welke winst je ontvangt met de cadeautjes. Dit krijg je pas te zien nadat je één van de cadeautjes aan hebt geklikt.

Je mag één cadeautje uitkiezen en dan zal je te zien krijgen welke winst jouw kant op komt.

Met het bonusspel kun je maar liefst 150x je inzet winnen. Een winst kan in het bonusspel dan ook al snel hoog oplopen.

Conclusie Merry Xmas gokkast

Al vanaf het begin zijn wij erg enthousiast over de Merry Xmas gokkast en zijn wij er niet meer bij weg te slaan. Dit spel is ontzettend interessant en het liefst speel je dit spel elke dag.

Je kunt mooie winsten behalen en de spanning zal er dan ook al snel inzitten. Dit spel is meer dan de moeite waard en is het hele jaar door ontzettend leuk om te spelen.

Waag maar snel een gokje en laat de rollen snel draaien want wie weet heb jij ook een leuke geldprijs te pakken!


Turbo Casino Banner