Knights Keep

4.5 /5
100% Tot €151 + 100 Free Spins Spelen!

Knights Keep Features

 • Wild Symbolen
 • Bonus Symbolen
 • Free Spins

Knights Keep Info

 • Game Type: Online Gokkast
 • Software: WMS
 • Winlijnen : 192
 • Rollen : 6
 • Inzet : Min €0,40 - Max €200
 • RTP : 96,01%
 • Lanceerdatum : 13-10-2012

Ben je opzoek naar een gokkast waarbij je veel spanning beleefd en waarbij je je geen seconde verveelt? Dan is de Knights Keep gokkast echt iets voor jou. Dit spel heeft een uniek thema, is mooi in elkaar gezet en komt niets te kort. Het spel gaat over ridders en koningen en op de achtergrond van het spel zie je een mooi kasteel staan.

Alles in dit spel klopt en alles vult elkaar goed aan. Als je het ons vraagt heeft de ontwikkelaar van deze gokkast goed zijn best gedaan en echt werkelijk alles uit de kast gehaald om er iets moois van te maken.

Met de geluiden die je op de achtergrond van het spel kunt horen zal de spanning nog hoger oplopen en zal je je geen seconde vervelen. Er valt genoeg de beleven wanneer je de Knights Keep gokkast gaat spelen.

Wij zijn vanaf het eerste moment al erg enthousiast en willen je dan ook graag alles vertellen over dit spel.

Hoe speel je Knights Keep?

Zodra je het spel hebt geladen zal het er in het begin iets wat ingewikkeld uitzien maar het spel is eigenlijk vrij eenvoudig. Je hebt 6 rollen in totaal en het aantal symbolen op de rollen verschilt per rol.

Dit maakt het wat ingewikkeld in het begin maar dit brengt verder geen moeilijke spelregels of ingewikkelde speelmanieren met zich mee. Van links naar rechts zien de aantal symbolen er als volgt uit: 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Ze gaan van laag naar hoog en het feit dat de rollen er anders uitzien maakt het spel origineel. De rollen van de Knights Keep gokkast kunnen eenvoudig gedraaid worden met de grote roze knop onderaan de rollen.

Met welke inzet je gaat spelen kun je zelf bepalen dus je bent nooit verplicht om met de hoogste inzet te spelen.

Wanneer je de Knights Keep gokkast gaat spelen wil je uiteraard zoveel mogelijk winsten behalen. Wij kunnen je alvast vertellen dat je heerlijke geldprijzen kunt winnen als je dit spel gaat spelen.

Om winsten te kunnen behalen zal je het voor elkaar moeten krijgen om een winnende combinatie op de rollen te laten verschijnen. Een winnende combinatie moet uit minimaal 3 soortgelijke symbolen bestaan en moeten van links naar rechts op aaneengesloten rollen gedraaid worden.

Daarnaast is het belangrijk dat een combinatie één van de 192 winlijnen volgt om het tot een winst te kunnen schoppen. Hoeveel symbolen je draait en wat het symboolsoort is bepaald de uitbetaling.

Wil je weten welke winsten je kunt behalen als je de Knights Keep gokkast gaat spelen? Neem dan eens een kijkje in de prijzentabel. Hierin kun je precies terugvinden wat je allemaal van het spel kunt verwachten.

Bonusfuncties

Het feit dat je winsten kunt behalen als je de Knights Keep gokkast gaat spelen is uiteraard erg spannend en dat kan al zorgen voor een hoog adrenalinegehalte. Toch is dit niet het enige wat het spel zo interessant en spannend maakt.

De ontwikkelaar van deze gokkast heeft ervoor gekozen om extra functies toe te voegen en deze zijn echt niet verkeerd. Wij leggen je hieronder uit welke extra functies je kunt vinden.

• Wild symbool

De ridder die je als symbool op de rollen van het spel kunt draaien is het Wild symbool. Wat de Wild zo bijzonder maakt is het feit dat het een vervanger is voor elk ander symbool op de rollen. Dit kan goed van pas komen wanneer je een combinatie hebt gedraaid die niet compleet blijkt te zijn.

Is er op dat moment een Wild op de rollen gedraaid? Dan vervangt het Wild symbool het verkeerde symbool en zal daarmee de combinatie completeren. Hierdoor kun jij als speler alsnog op een winst rekenen.

Daarnaast kan een winnende combinatie met een Wild symbool ook verlengd worden waardoor je een hogere winst uitbetaald krijgt.

• Bonussymbolen

Op de rollen van het spel kun je ook Wild symbolen draaien. Dit symbool herken je aan het gouden paard op het paarse schild. Het bonussymbool is interessant omdat hij leuke winsten op kan leveren.

Goed om te weten is dat er in het basisspel geen bonussymbolen op de eerste rol gedraaid kunnen worden en tijdens de free spins is dit niet mogelijk op rol 6.

Hieronder hebben we een schema gemaakt waarin je precies terug kunt lezen wat de bonussymbolen op kunnen leveren.

 • 3 bonussymbolen: 5 free spins + 2x je totale inzet
 • 4 bonussymbolen: 12 free spins + 10x je totale inzet
 • 5 bonussymbolen: 25 free spins + 50x je totale inzet

• Free spins

Met de free spins die je ontvangt met de bonussymbolen kun je de rollen van het spel laten draaien zonder dat het jou een inzet kost. Dit kan leiden tot gratis winsten en dat zorgt voor veel spanning.

Tijdens het spelen van de free spins worden de rollen gespiegeld en zullen ze een andere opstelling hebben, waarbij het aantal winlijnen wel hetzelfde blijft. Elke draai zullen er 3 of 4 rollen voorzien worden van hetzelfde symbool en dit kan een vette uitbetaling opleveren.

Conclusie Knights Keep gokkast

Vanaf het eerste moment zijn wij niet meer bij de Knights Keep gokkast weg te slaan. Het spel is uniek, origineel en erg mooi in elkaar gezet. Dat de rollen er anders uitzien dan bij de meeste gokkasten maakt dit spel onderscheidend van de rest en is het een echte topper.

De uitbetalingen kunnen hoog oplopen en daardoor zal de spanning al snel stijgen wanneer je de rollen laat draaien. Niets is onmogelijk en het kan zomaar gebeuren dat je een flinke winst weet te behalen omdat je een mooie combinatie hebt weten te draaien.

Turbo Casino Banner