Jammin’ Jars

4.7 /5
Tot €100 Bonus & 101 Free Spins Spelen!

Jammin’ Jars Features

  • Wild Symbolen
  • Scatter & Free Spins
  • Regenboog Modus

Jammin’ Jars Info

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Push Gaming
  • Winlijnen : 0
  • Rollen : 8
  • Inzet : Min €0,20 - Max €100
  • RTP : 96,8%
  • Lanceerdatum : 14-09-2018

Heerlijke fruitstukken als symbolen, dat kom je tegen als je de Jammin’ Jars gokkast gaat spelen. Deze gokkast lijkt iets wat op het bekende spel Candy Crush maar deze gokkast heeft veel meer te bieden dan dat.

De Jammin’ Jars gokkast is erg populair en kan voor elke speler een feestje maken. Kijk maar naar de achtergrond van het spel want die is al helemaal ingericht met mooie discolichten. Het spel ziet er dus erg vrolijk uit en met de achtergrondmuziek lijkt het net of je zelf op de dansvloer staat.

Een voordeel van deze gokkast is dat het eenvoudig is om te spelen en dat je als speler niet veel ervaring nodig hebt om hierop een gokje te kunnen wagen. De Jammin’ Jars biedt genoeg mogelijkheden en wie weet win jij een behoorlijke winst door de juiste symbolen te draaien.

Wil je weten hoe je de Jammin’ Jars gokkast precies moet spelen om het tot een winst te kunnen schoppen? Wij leggen je er alles over uit!

Hoe speel je Jammin Jars?

Dat je deze gokkast maar al te snel wilt gaan spelen snappen wij maar al te goed. Mocht je deze gokkast nog nooit eerder gespeeld hebben is het verstandig om jezelf eerst te informeren over de spelregels.

Je weet dan precies hoe het spel gespeeld moet worden en wat je ervan kunt verwachten. Zoals we al vermeld hebben is de Jammin’ Jars gokkast eenvoudig om te spelen en brengt hij geen moeilijke spelregels met zich mee. Toch willen we het even aan je uitleggen.

Je hebt 8 rollen beschikbaar met op elke rol 8 symbolen. In totaal heb je dus 64 symbolen per draai. Zoals je wellicht bij andere gokkasten wel gewend bent speel je vaak met winlijnen maar bij de Jammin’ Jars gokkast is dat een ander verhaal.

Er zijn geen winlijnen aanwezig. Hoe je dan een winst moet behalen? Dat is niet heel anders. Je moet minimaal 5 soortgelijke fruitstukken zien te draaien om het tot een winst te kunnen schoppen.

De fruitstukken moeten allemaal aansluiten op elkaar om een winst op te kunnen leveren. Hoe meer soortgelijke fruitsymbolen je hebt gedraaid, hoe hoger de winst. Elke winnende combinatie van fruitstukken verdwijnt van de rollen waarna de lege vakken gevuld worden met nieuwe symbolen.

Het is dus mogelijk dat je een aantal winsten achter elkaar behaald. De winsten die je weet te behalen worden opgestapeld en alles bij elkaar opgeteld bepaald jouw winst. Bij de Jammin’ Jars gokkast kunnen er dus hoge winsten behaald worden.

Bonusfuncties

Iets wat het spelen van de Jammin’ Jars gokkast nog interessanter en spannender weet te maken dan het al is, zijn de extra functies. Je kunt met de extra functies van Jammin’ Jars winstkansen vergroten en dat is alleen maar in jouw voordeel als speler. Wie weet kun je wel een heerlijke winst binnenslepen met één van de functies.

• Jam Jar symbool is Wild

Het gekleurde potje jam die je als symbool kunt draaien is het Wild symbool. Dit potje jam gaat opzoek naar stukken fruit om jam van te kunnen maken en wanneer hij onderdeel is van een combinatie kan hij iets interessants opleveren.

Het potje jam als Wild kan namelijk een getal als vermenigvuldiger laten zien en dit begint bij x1. Elke combinatie die wordt behaald met een Wild erin zal de vermenigvuldiger met +1 verhogen.

Het is zelfs mogelijk om twee winnende combinaties met 2 of meer vermenigvuldigers te behalen en dan worden zij met elkaar vermenigvuldigd.

Heb je bijvoorbeeld Wild gedraaid die een vermenigvuldiger van x10 laat zien en heb je hiermee een combinatie gevormd die uitbetaald word met een vermenigvuldiger van x11?

Dan worden de vermenigvuldigers bij elkaar opgeteld en zal je in dit geval de winst maar liefst x110 uitbetaald krijgen. Nog een voordeel van de Wild is dat hij na elke winnende combinatie een plekje opschuift dus je kunt er vaker dan 1x een winst mee behalen.

• Scatters en Free Spins

Zoals je weet is het potje jam een Wild symbool maar ook is het een Scatter. Wanneer je 3 of meer potjes jam als Scatter weet te draaien, zal de free spin modus geactiveerd worden.

Je ontvangt dan 6 free spins en goed nieuws is dat de potjes jam in deze modus ook als Wild dienen die hun vermenigvuldigers mee kunnen nemen.

De Wild symbolen die je tijdens de free spins op de rollen weet te draaien zullen op de rollen blijven staan, net zolang tot de modus beëindigd wordt. Met de free spins van de Jammin’ Jars gokkast kun je de rollen van het spel gratis laten draaien.

Je kunt dus gratis winsten behalen die ook nog eens met een vermenigvuldiger uitbetaald kunnen worden. Wie wilt dat nou niet?

• Regenboog modus

Uiteraard is het nooit leuk als je een combinatie hebt gedraaid die uiteindelijk niet compleet lijkt te zijn. Toch is er een troostprijs aanwezig. Wanneer je in het basisspel een niet-winnende combinatie hebt gedraaid wordt er een regenboog modus gestart.

Op dat moment verschijnen er 1 of meer symbolen op het scherm die voor jou als speler hoge uitbetalingen op kunnen leveren. Wie weet behaal je dan alsnog een winst!

Conclusie Jammin Jars gokkast

Door het vrolijke thema van het spel en alle mooie grafische elementen die je op de rollen ziet verschijnen is het spelen van de Jammin’ Jars gokkast altijd een feestje. Je kunt grote winsten behalen en de vermenigvuldigers van de jam potjes kunnen op blijven lopen en hebben geen maximum.

Het behalen van grote winsten is dus zeker niet onmogelijk bij de Jammin’ Jars gokkast. Deze gokkast is alles behalve saai en zal jou als speler niet teleurstellen. Waag maar eens een gokje, dan ga je het zelf meemaken!

Betsson Casino Banner