Gonzo’s Quest

/5
110 Free Spins + 100% Tot €100,- Spelen!

Gonzo’s Quest Features

  • Wild Symbolen
  • Free Falls
  • Waanzinnige Thema

Gonzo’s Quest Info

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: NetEnt
  • Winlijnen : 20
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min €0,20 - Max €50
  • RTP : 96%
  • Lanceerdatum : 11-11-2013

Een wel erg interessante gokkast is nog altijd de Gonzo’s Quest gokkast. Deze gokkast is mooi ingericht en het thema is bovendien erg interessant. Dit spel draait om het mannetje Gonzo die een echte ontdekkingsreiziger is.

Gonzo wordt in dit spel dan ook echt jouw vriendje want hij is overal te vinden. Naast de rollen van het spel staat Gonzo tegen de muur geleund en zal jou toejuichen als je een mooie winst weet te behalen. Dit bijzondere mannetje staat altijd voor je klaar.

Het spel komt grafisch gezien niets te kort en ook hebben we niets aan te merken over de geluideffecten. De ontwikkelaar die achter deze gokkast zit heeft flink uitgepakt en heeft aan alles gedacht.

Op de rollen van het spel vind je mooie symbolen terug die op een grote stenen muur afgebeeld worden. Gonzo staat bij elke draag aandachtig te kijken of je een winst hebt behaald. Het is een erg interessante gokkast die voor elke speler goed bereikbaar is, hij is namelijk niet moeilijk om te spelen.

Hoe speel je Gonzo’s Quest?

Eigenlijk is dit spel eenvoudig om te spelen en brengt geen moeilijke regels met zich mee. Toch is het verstandig dat je van te voren weet hoe je het spel moet spelen en wat je ervan kunt verwachten.

Onderaan de rollen van het spel zie je een ronde groene knop waarmee je de rollen kunt laten draaien. Er zijn ook knoppen terug te vinden waarmee je de inzet kunt bepalen dus je zit niet vast aan een bepaalde inzet.

De Gonzo’s Quest gokkast ook voor beginnende spelers dus goed te spelen en is ook bereikbaar voor spelers met weinig budget dankzij de ruime inzetlimieten. Vanaf €0,20 per draai kun je de rollen al laten draaien.

Je hebt in totaal 5 rollen beschikbaar en 15 symbolen per draai. Daarmee moet je combinaties gaan vormen om het tot een winst te kunnen schoppen. Als je de Gonzo’s Quest gokkast gaat spelen zal je al snel merken dat de winstkansen hoog liggen door de aanwezigheid van 20 winlijnen.

Je kunt op maar liefst 20 verschillende manieren een combinatie draaien op de rollen. Een combinatie moet altijd uit symbolen van dezelfde soort bestaan en hoe meer symbolen hoe hoger de winst. Je moet het dus voor elkaar zien te krijgen dat de combinatie niet onderbroken wordt.

Daarnaast moet je weten dat een combinatie uit minimaal 3 soortgelijke symbolen moet bestaan en van links naar rechts gedraaid moet worden. Elke winnende combinatie zal van de rollen geslagen worden en zal plaatsmaken voor nieuwe symbolen.

Je kunt dus achter elkaar meerdere winsten behalen. Alle winsten die je op deze manier weet te behalen zullen bij elkaar opgeteld worden en vervolgens worden uitbetaald. Nog iets wat dit aantrekkelijk maakt is het feit dat je na elke opeenvolgende winst vermenigvuldigers stapelt.

De eerste winst wordt gewoon x1 uitbetaald, de tweede winst x2, de derde winst x3 en de vierde opeenvolgende winst x5. In de prijzentabel van Gonzo’s Quest kun je precies terugvinden met welke symbolen je de hoogste combinatie kunt vormen en welke winsten je nog meer kunt behalen.

Bonusfuncties

Het feit dat er hoogwaardige symbolen op de rollen gedraaid kunnen worden maakt het spelen van de Gonzo’s Quest gokkast al uiterst spannend en interessant maar dat is nog lang niet het enige wat spel fantastisch maakt.

Ontwikkelaar Netent houdt van spanning en schroeft dit nog een beetje op met extra functies. Wij houden je niet langer in spanning en vertellen je graag welke extraatjes je kunt vinden.

• Wild symbool

Op de rollen van Gonzo’s Quest kun je een zilveren steen draaien als symbool met een gouden vraagteken. Dit is het Wild symbool en kan het spelen van Gonzo’s Quest echt spannend maken.

De Wild heeft een bijzondere functie en kan jou een handje helpen als je een niet-winnende combinatie hebt gedraaid. Het Wild symbool kan elk ander symbool op de rollen vervangen en dat komt goed uit als er een symbool van een andere soort in je combinatie is verschenen.

De Wild kan onderbroken combinaties completeren en jij als speler zal dan alsnog een winst uitbetaald krijgen. Hoe fijn is dat?

• Free Falls

Naast het Wild symbool heb je ook Free Falls. Dit symbool kun je herkennen aan de gouden steen. Elke 3 Free Fall symbolen die een winlijn volgen zullen 10 free spins opleveren. Tijdens het spelen van de free spins kun je behoorlijk hoge winsten behalen zonder dat het jou een inzet kost.

De eerste winst die je weet te behalen wordt uitbetaald met een vermenigvuldiger van x3, de tweede opeenvolgende winst wordt x6 uitbetaald, de derde winst x9 en de vierde winst wordt maar liefst x15 uitbetaald. Het winnen van gigantische prijzen is dus zeker niet onmogelijk als je de Gonzo’s Quest gokkast gaat spelen.

Conclusie Gonzo’s Quest gokkast

Wij zijn een echte fan van deze gokkast en kunnen hem aan iedere speler aanraden. Deze gokkast kan hoge winsten opleveren en kan uiterst spannend worden als je de vermenigvuldiger ziet stijgen.

Na elke winnende combinatie kun je nog meer winsten behalen en zo kun je winsten opstapelen. De bonusrondes van Gonzo’s Quest zijn erg spannend en zorgen voor een ware adrenalineshot want met een vermenigvuldiger van maar liefst 15x je winst wilt iedereen een winnende combinatie draaien.

Of het je lukt is nog maar de vraag maar dat houdt de spanning er goed in. Daarnaast is Gonzo jouw beste vriend tijdens dit spel en dat geeft jou als speler een goed gevoel. De Gonzo’s Quest gokkast is alles behalve saai en zal jou geen moment laten vervelen!

Eskimo Casino Banner