Golden Ticket

4.3 /5
100% Tot €151 + 151 Free Spins Play Now

Golden Ticket Features

  • Wilds
  • Bonus Feature

Golden Ticket Information

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Play'n GO
  • Winlijnen : 30
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min €0,20 - Max €100
  • RTP : 96,73%
  • Lanceerdatum : 30-10-2014

Ga je graag op avontuur en zoek je graag de spanning op? Dan is de Golden Ticket gokkast echt een spel voor jou.

Dit spel is duidelijk één van de online gokkasten die je echt niet wilt missen. Deze gokkast neemt je mee naar een circus en dat brengt je op verschillende plekken. Er valt genoeg te beleven en het avontuur zal al snel beginnen.

De Golden Ticket gokkast van Play’n GO is erg interessant en de spanning zal er al vanaf het eerste moment inzitten. Je zal kunnen genieten van een prachtige achtergrond en van mooie symbolen.

Op de achtergrond van het spel zie je een grote circustent met allerlei lichtjes. Niet alleen de achtergrond van het spel is in stijl weergegeven want ook de symbolen op de rollen zien er keurig uit.

Je kunt op de rollen van de Golden Ticket gokkast circushoeden, clowns, jongleerkegels, gewichten en een goudenticket draaien.

Het thema van het spel wordt door de achtergrond en de symbolen mooi uitgewerkt. Aan de grafische elementen zal het in ieder geval niet liggen. We hebben ook niets te klagen over de geluidseffecten.

Als je de achtergrondmuziek aan laat staan zal je al snel het idee hebben dat je zelf het circus bezoekt. De Golden Ticket gokkast is zowel grafisch als geluidstechnisch helemaal in orde.

Je zal je geen moment vervelen wanneer je dit spel gaat spelen en elke draai is de moeite waard. Tijdens het draaien van de rollen maak je kans op te gekke prijzen.

Wie weet heb jij bij de eerste draai al een winst te pakken. De Golden Ticket gokkast is een echte topper en wij vertellen je graag wat dit spel te bieden heeft!

Hoe speel je Golden Ticket?

Wij willen je graag goed voorbereiden voordat je de Golden Ticket gokkast gaat spelen. Dit spel is alles behalve moeilijk maar een goede voorbereiding is altijd belangrijk.

Van te voren moet je weten welke spelregels er gehanteerd worden en op welke manier je het spel kunt bedienen. Daarnaast is het belangrijk om te weten op welke manier je een winst kunt behalen.

De Golden Ticket gokkast is alles behalve moeilijk dus je weet al snel hoe het allemaal werkt. Wij leggen je uit hoe dit spel bediend kan worden zodat je weet waar je aan toe bent en wat je van de gokkast kunt verwachten.

Nadat je het spel hebt geladen krijg je het speelveld te zien en onderaan de rollen zie je alle knoppen. De knoppen zijn ook in het circusthema ontwikkeld dus dat geeft al gelijk een feestelijk effect.

Je kunt met de knoppen van het spel de rollen laten draaien, de inzet bepalen en nog veel meer. Met de grote knop waar ‘START’ op staat kun je de rollen laten draaien. Op dat moment wordt het erg spannend want je kunt met dit spel mooie prijzen winnen.

Je kunt na elke draai de inzet aanpassen dus je bent er helemaal vrij in met welke inzet je gaat spelen. De inzet kan aangepast worden met de getallen aan de onderkant van het speelveld. Je ziet aan de linker- en rechterkant van de getallen een plus en een min knop.

Met de plus knop kun je de inzet verhogen en met de min knop kun je de inzet verlagen. Bij de Golden Ticket gokkast is het ook mogelijk om de rollen automatisch te laten draaien. Je kunt dan van te voren je inzet bepalen en deze kan aangepast worden nadat deze automatische modus beëindigd wordt.

Laat je de rollen van de Golden Ticket gokkast draaien? Dan wil je winsten behalen. Je hebt een winst te pakken wanneer je op de rollen van het spel een combinatie draait. Het speelveld bestaat uit 5 rollen met op elke rol 5 symbolen.

In totaal heb je dus 25 symbolen per draai om winsten mee te behalen. Je moet het voor elkaar krijgen om een combinatie te maken van soortgelijke symbolen. Dit moeten minimaal 3 symbolen van dezelfde soort zijn.

De combinatie moet vanaf de meest linkse rol naar rechts worden gedraaid. Hij mag niet onderbroken worden door een ander symboolsoort. Je zal er ook voor moeten zorgen dat de combinatie één van de 30 winlijnen volgt.

Is de combinatie compleet? Dan zal je een winst behalen. Welke winst je ontvangt is afhankelijk van het aantal symbolen en het symboolsoort waaruit de combinatie bestaat.

Je kunt altijd de prijzentabel openen door op de ‘PAYTABLE’ knop te klikken. In de prijzentabel vind je alle prijzen terug die je kunt behalen. De symbolen staan er ook in met hun waarde erbij.

Bonusfuncties

De spanning zal hoog oplopen maar dat komt niet alleen door de winsten die je kunt behalen. Dit spel heeft van Play’n GO een aantal extra functies gekregen. Je zal de spanning voelen stijgen en dat maakt het spel erg interessant.

De extra functies kunnen meer kans op winst bieden en kunnen mooie prijzen opleveren. Hieronder leggen we de extraatjes aan je uit.

• Wild symbool

Op de rollen van de Golden Ticket gokkast kun je een gouden ticket draaien als symbool. Dit is het Wild symbool en dat is al vanaf het eerste moment interessant. Je kunt de Wild gebruiken als vervanger voor elk ander symbool.

Zijn vervangende functie kan goed van pas komen wanneer je op de rollen van de gokkast een onderbroken combinatie hebt gedraaid. Als er op dat moment ook een Wild symbool verschijnt zal hij de combinatie completeren

. Hij zal het verkeerde symboolsoort vervangen en op die manier wordt de combinatie winstgevend gemaakt. Jij als speler zal dan alsnog een winst behalen die je uit kunt laten betalen.

Het Wild symbool is erg interessant en wil je echt niet missen.

• Bonusrondes

Nog een extra functie die je tegen kunt komen is het bonussymbool. Je herkent dit symbool aan de circustent met daarop ‘BONUS’ geschreven. Draai je 5 of meer van deze symbolen? Dan zal je 20 bonusrondes ontvangen.

Hiermee zullen de rollen van het spel 20 keer gratis draaien. Je kunt tijdens deze modus gratis winsten behalen omdat het jou geen inzet kost. Het spelen met bonusrondes is ontzettend spannend.

Conclusie Golden Ticket gokkast

Als je dit spel gaat spelen zal je je geen moment vervelen. Dit spel heeft een interessant thema, mooie grafische elementen, spannende geluidseffecten en geweldige extra functies.

Je kunt tijdens het spelen van de Golden Ticket gokkast mooie winsten behalen. De spanning zal er al gelijk inzitten en dit zal na elke draai oplopen.

Reken maar op een adrenaline boost wanneer je je eerste winst te pakken hebt want dit spel is buitengewoon geweldig!

Turbo Casino Banner