Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Een slotspel dat zich duidelijk onderscheidt van de meeste andere slotspellen is de Fruit Warp-slot. Dit slot heeft namelijk geen echte rollen, maar één groot speelveld met daarop symbolen die naar je toe komen zweven en ronddraaien.

Dit maakt de Fruit Warp zeer uniek en niet zo standaard. Bovendien zijn er geen echte winlijnen zoals je misschien gewend bent en heb je per draai slechts 9 symbolen. De Fruit Warp-slot is dus een ware uitdaging voor elke speler, maar absoluut de moeite waard.

Alle symbolen zijn in prachtige 3D-effecten weergegeven en de geluiden op de achtergrond wil je echt horen. Omdat dit een totaal ander slot is dan de meeste, is het een echte topper en wil je deze niet missen bij het online casino. Wij zijn erg enthousiast over deze slot en willen jou er graag wat meer over vertellen.

Slot details

Voordat we verder gaan met de spelregels van Fruit Warp, willen we je eerst vertellen welke ontwikkelaar zo hard gewerkt heeft om deze slot te ontwerpen. Daarnaast vinden we het leuk om je mee te geven met welke inzetten je kunt spelen en wat het uitbetalingspercentage is.

  • Software: Thunderkick
  • Winmanieren: 9
  • Minimale inzet: €0,10
  • Maximale inzet: €100
  • RTP: 97%
  • Lanceerdatum: 8 augustus 2014

Hoe speel je Fruit Warp?

Omdat deze slot er enigszins ingewikkeld uit kan zien en voor wat verwarring kan zorgen, willen we je graag uitleggen hoe het spel gespeeld wordt en wat je ervan kunt verwachten. Het is eigenlijk niet zo moeilijk.

Met de grote knop onderaan de rollen kun je het spel bedienen en de symbolen laten verschijnen. Per draai kun je maximaal 9 symbolen op het speelveld laten verschijnen.

De symbolen van Fruit Warp zijn zoals je al kunt verwachten allerlei fruitsoorten. Denk bijvoorbeeld aan druiventrossen, bananen, sinaasappels en aardbeien.

Er zijn geen winlijnen aanwezig, dus winsten worden op een andere manier behaald dan je misschien gewend bent. Je hoeft bij de Fruit Warp-slot geen combinatie te maken van symbolen. Zolang er maar 3 dezelfde symbolen op het speelveld gedraaid zijn, zal je een winst ontvangen.

Heb je 4 dezelfde symbolen op de rollen weten te draaien, dan zal je een prijs ontvangen en zal je een bonusdraai mogen uitvoeren. De gelijksoortige symbolen zullen blijven staan en de rollen zullen opnieuw gedraaid worden.

Wanneer er in totaal 5 of meer gelijksoortige symbolen in het speelveld verschijnen, zal het bonusspel geactiveerd worden.

Bonusfuncties

Tijdens het spelen van de Fruit Warp-slot zal je geen Wild-symbolen of Scatters kunnen draaien. Wel is er iets anders bijzonders aanwezig dat het spelen erg spannend weet te maken.

We hebben het over het bonusspel en daar gaan we jou snel wat meer over vertellen.

Bonusspel

Zoals je nu weet, wordt het bonusspel gestart wanneer je minimaal 5 dezelfde fruitsoorten hebt gedraaid in het speelveld. In het bonusspel van Fruit Warp heb jij maar één doel en dat is het halen van het eindpunt.

Heb je het eindpunt bereikt, dan zullen alle gewonnen prijzen uitbetaald worden met een flinke vermenigvuldiger die jou echt een gigantische prijs op kan leveren. Welke vermenigvuldiger je ontvangt, is afhankelijk van het symbool dat het bonusspel geactiveerd heeft.

Zodra het bonusspel gestart wordt, moet je ervoor zorgen dat er per draai minimaal 1 symbool tevoorschijn komt die het bonusspel geactiveerd heeft.

Heb je bijvoorbeeld met 5 sinaasappels het bonusspel geactiveerd, dan moet je elke draai minimaal 1 sinaasappel draaien. Hoe meer sinaasappels je in dit geval draait, hoe dichter je bij het eindpunt van Fruit Warp komt.

Weet je tijdens het bonusspel opnieuw een winst te behalen met gelijksoortige symbolen in het speelveld, dan kun je weer rekenen op een vermenigvuldiger. Tijdens het bonusspel kun je ook een hartje tegenkomen.

Dit hartje geeft jou als speler als het ware een extra leven als je een keer een verkeerd symbool draait. Het spel klinkt misschien enigszins ingewikkeld, maar zodra je eenmaal een gokje gaat wagen, wordt het vanzelf duidelijk.

Conclusie Fruit Warp-slot

Nu je weet hoe de Fruit Warp-slot werkt en in elkaar zit, heb je misschien nog wat verwarring. Toch is het een zeer interessante slot die je zeker eens moet proberen. Omdat je zoveel hoge winsten kunt behalen, is het absoluut de moeite waard om deze slot voor echt geld te spelen.

Met welke inzet je gaat spelen, kun je geheel zelf bepalen en je zult zeker niet verplicht worden om met de maximale inzet te spelen. Het spelen van de Fruit Warp-slot kan erg spannend worden en met een uitbetalingspercentage van maar liefst 97% is dit zeker geen slechte slot. De Fruit Warp-slot is allesbehalve saai en jij zult bij dit spel niets tekortkomen.