Foxin Wins

4.4 /5
100% Tot €151 + 151 Free Spins Spelen!

Foxin Wins Features

  • Wilds
  • Scatters
  • Free Spins

Foxin Wins Info

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: NextGen
  • Winlijnen : 25
  • Rollen : 5
  • Inet : Min €0,25 - Max €1.250
  • RTP : 95,6%
  • Lanceerdatum : 13-03-2013

Het spelen van online gokkasten is erg interessant en zeker wanneer je een spel gaat spelen van hoge kwaliteit. Als je opzoekt bent naar hoogwaardige online gokkasten dan zal je spellen van NextGen zeker niet willen missen.

De spellen van NextGen zijn erg interessant, hebben mooie thema’s en zijn van hoge kwaliteit. Eén van de spellen die je van deze ontwikkelaar kunt spelen is de Foxin Wins gokkast.

Deze gokkast neemt je mee naar een grote kamer en daar woont een vos. In de kamer zie je allerlei banken en stoelen en ook zie je aan de muur een grote poster van de vos zelf.

Hij is nogal vol van zichzelf en ook heeft hij op het gebied van geld niets te klagen. Het is een rijke vos en het enige waar hij aan kan denken is het verdienen van nog meer geld.

Als je de Foxin Wins gokkast gaat spelen zal je kunnen genieten van een mooie achtergrond en ook zijn de rollen mooi ingedeeld. De rollen zijn er luxe en hebben een kader van goud.

Op de rollen van dit spel kun je symbolen draaien die goed in het leven van de rijke vos passen. Denk aan een mega groot huis, dikke rollen van geld, de vos zelf, een gouden pot gevuld met munten en nog veel meer.

Alle kaartsymbolen die je ook op de rollen kunt draaien hebben vrolijke kleuren. Dit kleurt de Foxin Wins gokkast erg mooi en zelf wordt je er ook al snel vrolijk van.

Elke draai aan de rollen van de Foxin Wins gokkast is meer dan de moeite waard. Als je dit spel gaat spelen zal je bij elke draai kans maken op winst. Het liefst behaal je zoveel mogelijk winsten en dat begrijpen wij maar al te goed.

Je kunt mooie winsten behalen van verschillende waardes. Elk symbool heeft een andere waarde en dat maakt het al snel interessant. Van te voren weet je dus nooit welke winsten jij kunt behalen.

Als je een gokje gaat wagen op de Foxin Wins gokkast kun je ook genieten van een bijpassende achtergrondmuziek. Hiermee kun je de spanning nog hoger op laten lopen.

De spanning zal ervoor zorgen dat je al snel vergeet dat je vanuit huis aan het spelen bent. Door de geluidseffecten lijkt het net of je zelf door het huis van de vos aan het rondsnuffelen bent.

De Foxin Wins gokkast is dus zowel grafisch als geluidstechnisch dik in orde. Dit spel komt op geen enkel gebied iets te kort en dat geldt ook voor jou als speler.

Hoe speel je Foxin Wins?

Er zijn een aantal dingen belangrijk om te weten voordat je de Foxin Wins gokkast gaat spelen. De spelregels moet je goed leren kennen en ook moet je weten wat de functies van de knoppen zijn.

Door jezelf goed voor te bereiden kom je hier achter en kom je te weten op welke manier je precies de Foxin Wins gokkast kunt gaan spelen. Dit spel is alles behalve moeilijk dus het wordt allemaal al snel duidelijk voor jou als speler.

De spelregels zijn eenvoudig gehouden en ook heeft NextGen het aantal knoppen beperkt gehouden. Omdat je speelt met een minimaal aantal knoppen zal het spel altijd overzichtelijk blijven.

Zo weet je altijd met welke knop je moet gaan spelen en waar ze precies voor dienen. Als je de spelregels op je gemakje doorneemt zal je al snel doorhebben op welke manier je voor de winst kunt gaan spelen.

Heb je de Foxin Wins gokkast geladen? Dan krijg je het spelveld te zien met daaronder alle knoppen die toe zijn gevoegd. Met de knoppen onderaan de rollen kun je het spel gaan bedienen en kun je voor de winst gaan spelen.

Voordat je de rollen laat draaien is het uiteraard belangrijk dat je precies weet hoe het werkt. Dat je de Foxin Wins gokkast zo snel mogelijk wilt gaan spelen begrijpen wij maar al te goed, maar eerst moet je een inzet plaatsen.

Pas wanneer je een inzet hebt geplaatst kun je de rollen laten draaien. Met welke inzet je gaat spelen kun je altijd zelf bepalen. De inzet kun je bepalen met het stapeltje munten onderaan de rollen.

Je ziet daar een blauw en een rood pijltje bij staan. Met de rode pijl kun je de inzet verlagen en met de blauw pijl kun je de inzet verhogen. Het is maar net wat je zelf wilt en wat er binnen jouw budget mogelijk is.

Na elke draai kun je de inzet veranderen dus je kunt altijd spelen met een inzet die bij jou past. Op het moment dat je de inzet hebt bepaald kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de groene ronde knop met daarop twee witte pijlen.

Je maakt bij elke draai kans op winst dus de spanning zal zeker niet ontbreken. Het draaien van de rollen is zeker de moeite waard bij de Foxin Wins gokkast.

Weet je op welke manier je een inzet kunt plaatsen en hoe je de rollen kunt laten draaien? Dan kun je jezelf gaan richten op het behalen van winsten. Als je de Foxin Wins gokkast gaat spelen zal je winsten kunnen behalen op een totaal van 5 rollen.

Op elke rol zie je 3 symbolen dus je speelt met 15 symbolen per draai. Je kunt door de rollen te laten draaien winsten behalen door combinaties te vormen. Elke combinatie die je draait moet uit minimaal 3 soortgelijke symbolen bestaan.

Ze moeten allemaal op elkaar aansluiten en mogen nooit onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Een combinatie moet altijd van links naar rechts gedraaid worden op één van de 25 winlijnen.

Hoe langer de combinatie die je draait, hoe hoger de winst die je uit kunt laten betalen. In de prijzentabel van de Foxin Wins gokkast kun je terugvinden welke winsten je kunt behalen.

Bonusfuncties

Tijdens het draaien van de rollen kun je ook speciale symbolen draaien. Dit zijn de extra functies van de Foxin Wins gokkast en zij kunnen erg interessant worden.

De extra functies kunnen voor veel spanning zorgen en zeker wanneer ze een hoge winst opleveren. Hieronder vind je terug welke extra functies je tegen kunt komen.

• Wild symbool

De vos als symbool heeft een bijzondere functie. Hij is het Wild symbool en dat betekend dat hij alle symboolsoorten kan vervangen. Je kunt het Wild symbool erg goed gebruiken wanneer je op de rollen een onderbroken combinatie draait.

Verschijnt er op het juiste moment een Wild symbool? Dan zal hij het verkeerde symboolsoort vervangen. Jij als speler zal daardoor alsnog een winst uitbetaald krijgen.

Het Wild symbool kan ook sneller voor een winst zorgen door de plek in te nemen van een ander symbool in een combinatie. Je hebt dus al snel een winnende combinatie te pakken met het Wild symbool.

• Scatters en free spins

Draai je op de rollen van de Foxin Wins gokkast 3 gouden potten die gevuld zijn met munten? Dan wordt de Fee Games feature geactiveerd. Je wint 10 free spins en daarmee kun je de rollen gratis laten draaien.

Hiermee kun je ook winsten behalen. Heb je een winst te pakken met de free spins? Dan wordt deze uitbetaald met een vermenigvuldiger van x2.

Conclusie Foxin Wins gokkast

Dit spel zit bomvol leuke extra functies en dat maakt het al snel erg interessant om een gokje te wagen. De Foxin Wins gokkast heeft veel te bieden en voor jou als speler is dat erg interessant.

Als je de Foxin Wins gokkast gaat spelen zal je je geen moment vervelen en zal je ook zeker niets te kort komen. Dit spel is meer dan de moeite waard om te spelen en is daardoor een echte aanrader.

Zoek de Foxin Wins gokkast maar snel op en bestudeer het huis van de vos om zoveel mogelijk munten en geldprijzen te verzamelen!

Turbo Casino Banner