Eye of Ra

4.8 /5
100% Tot €151 + 151 Free Spins Play Now

Eye of Ra Features

  • Wild Symbolen
  • Bonus Symbolen
  • Free Spins

Eye of Ra Information

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Amatic
  • Winmanieren : 720
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min €0,10 - Max €10
  • RTP : 96%
  • Lanceerdatum : 15-05-2016

Ben je opzoek naar een gokkast waar je al snel veel spanning zal ervaren en waarbij je een mooie reis gaat maken? Dan is de Eye of Ra gokkast van Amatic echt iets voor jou. Dit spel neemt je mee naar het oude Egypte en heel even vergeet je dat je vanuit huis een gokje aan het wagen bent.

Door de mooie grafische elementen en de geluidseffecten zal je al snel het idee hebben dat je zelf in Egypte rondloopt. Wat Egypte zo mooi maakt is dat de mensen daar een bijzondere denkwijze hebben. Volgens de mythologie van het oude Egypte is het Oog van Ra de vrouwelijke zon.

Met deze gedachte wordt het spelen van de Eye of Ra gokkast ineens een stuk interessanter want nu weet je wat het Oog van Ra precies betekend voor elke Egyptenaar.

De Eye of Ra gokkast is niet alleen mooi in elkaar gezet met een speciaal thema en prachtige symbolen, het is ook nog eens erg spannend. Je kunt met mooie combinaties geweldige winsten bij elkaar verzamelen en dat maakt dit spel ontzettend interessant.

Wij zijn erg enthousiast over de Eye of Ra gokkast en willen jou er graag wat meer over vertellen.

Hoe speel je Eye of Ra?

In het begin kan de Eye of Ra gokkast er iets wat ingewikkeld uitzien maar dat is hij zeker niet. Deze gokkast heeft 5 rollen met op elke rol een ander aantal symbolen. Van links naar rechts heb je op de rollen 3, 4, 5, 4, 3 symbolen.

Omdat de rollen er anders uitzien dan bij de meeste online gokkasten, wordt direct je aandacht getrokken en is de Eye of Ra gokkast erg interessant om te spelen. De Eye of Ra gokkast heeft geen winlijnen maar winmanieren. In totaal heb je maar liefst 720 manieren om een winst te behalen.

Hierdoor liggen de winstkansen relatief hoog. Tijdens het spelen van de Eye of Ra gokkast kun je winsten behalen door minimaal 3 soortgelijke symbolen in een combinatie te draaien. Hierbij moet je goed opletten dat de combinatie van links naar rechts wordt gedraaid op aaneengesloten rollen.

Hij mag niet onderbroken worden want dan zal hij geen winst opleveren.

De rollen van de Eye of Ra gokkast worden eenvoudig bediend met een minimaal aantal knoppen. Met de ‘START’ knop kun je de rollen laten draaien. Na elke draai kun je heel eenvoudig je inzet aanpassen met de ‘BET’ knop.

Met welke inzet je gaat spelen kun je geheel zelf bepalen want je bent niets verplicht. De ‘AUTO START’ knop kun je gebruiken om de rollen automatisch te laten draaien. Je speelt dan constant met dezelfde inzet. Het is maar net wat je zelf wilt.

Bonusfuncties

Wanneer je de rollen van de Eye of Ra gokkast gaat draaien zal je niet alleen de reguliere symbolen tegen kunnen komen.

Er zijn namelijk ook een aantal extra functies toegevoegd waardoor je meer kans op winst hebt en waardoor de spanning nog hoger op zal lopen. Hieronder vind je terug welke extra functies de Eye of Ra gokkast heeft.

• Wild symbool

Het eerste extraatje wat we je uit gaan leggen is het Wild symbool. De Wild herken je aan het Oog van Ra. Het Wild symbool is een vervanger en kun je vergelijken met een soort joker. Dit symbool kan namelijk ingezet worden wanneer een combinatie niet compleet is door bijvoorbeeld een symbool van een andere soort.

De Wild vervangt het verkeerde symbool en zal daarmee de combinatie completeren. Je krijgt dan alsnog een winst uitbetaald. In het basisspel kunnen Wild symbolen op alle rollen gedraaid worden.

• Bonus symbool en Free Spins

Niet alleen de Wild is enorm interessant want ook het bonus symbool wil je niet missen. Het bonus symbool herken je aan de grote piramide met daarbij ‘BONUS’ geschreven. Dit symbool kan zonder een combinatie te vormen op alle posities een winst opleveren.

Draai je 3, 4 of 5 bonussymbolen? Dan kun je rekenen op 5 bonusspins. Hiermee kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Tijdens het spelen van de bonusspins kunnen Wild symbolen alleen op de rollen 2, 3 en 4 gedraaid worden.

De derde rol veranderd compleet in alleen maar Wild symbolen en daarmee wordt de kans op winst nog groter. Er kunnen nieuwe bonusspins gewonnen worden tijdens dit bonusspel.

Conclusie Eye of Ra gokkast

Alle extra functies en de mooie winsten die je tijdens het spelen van dit spel kunt draaien maken het een spannende gokkast. Je verveelt je geen moment want er valt genoeg te beleven. De Eye of Ra gokkast is erg populair en dat heeft ook te maken met het feit dat het thema mooi uitgewerkt is en dat alle symbolen elkaar mooi aanvullen.

Deze gokkast komt niets te kort en dat geldt ook voor jou als speler. Zoek de Eye of Ra gokkast maar snel op zodat je zelf een gokje kunt gaan wagen!

Turbo Casino Banner