Durian Dynamite

4.3 /5
100% Tot €151 + 151 Free Spins Play Now

Durian Dynamite Features

  • Wilds
  • Free Spins
  • Bonus Features

Durian Dynamite Information

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Quickspin
  • Winlijnen : 20
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min €0,20 - Max €100
  • RTP : 96,22%
  • Lanceerdatum : 27-03-2019

Ontwikkelaar Quickspin heeft weer zijn uiterste best gedaan met het ontwikkelen van de Durian Dynamite gokkast. Als je opzoek bent naar een uniek spel waarbij je kunt genieten van verschillende extraatjes, mooie winsten en veel spanning is de Durian Dynamite gokkast een echte aanrader. Dit spel is erg uniek en heeft een origineel thema. De Durian Dynamite gokkast van Quickspin heeft alles te maken met de vrucht Durian. Deze vrucht is niet bij iedereen zo geliefd. Durian is een vrucht met een zeer sterke geur en ook vind niet iedereen hem zo smakelijk. In sommige landen is het zelfs verboden om een Durian als vrucht mee te nemen in treinen en bussen, omdat veel mensen hem vinden stinken. De lucht is voor sommige mensen zo heftig dat ze ervan moeten spugen. Veel mensen eten dan ook niet van de Durian als vrucht. Je vindt hem lekker of totaal niet, een middenweg is er niet. Ontwikkelaar Quickspin vond dit een geweldig thema voor een gokkast en dat hebben ze maar al te goed gedaan. Dit is één van de online gokkasten van Quickspin die je echt niet wilt missen.

Durian is misschien niet zo lekker om te eten, maar de Durian Dynamite gokkast zelf ziet er geweldig uit. De Durian Dynamite gokkast heeft nog veel meer vruchten als symbolen en ook kom je de bekende kaartsymbolen tegen. Op de rollen van de Durian Dynamite gokkast kun je onder andere meloenen draaien, sinaasappels, pruimen, druiven en kersen. Met de symbolen kun je mooie winsten behalen. De spanning zal er dan ook al snel inzitten wanneer je de Durian Dynamite gokkast gaat spelen. Dit spel heeft veel te bieden en is op grafisch gebied dik in orde. Alle symbolen hebben mooie kleuren en ook het speelveld zelf ziet er keurig uit. Dat is nog niet alles want ook hebben we niets te klagen over de geluidseffecten. Als je de Durian Dynamite gokkast gaat spelen is het een echte aanrader om de achtergrondmuziek aan te laten. Je ervaart dan nog meer spanning en dat maakt de Durian Dynamite gokkast erg interessant. Als je dit spel gaat spelen zal je je geen moment vervelen en dat maakt het voor jou als speler meer dan de moeite waard om een gokje te wagen!

Hoe speel je Durian Dynamite?

Dat je nu zo snel mogelijk de Durian Dynamite gokkast wilt gaan spelen begrijpen wij maar al te goed. Je weet nu precies wat de gokkast details zijn maar dat is niet alles wat je moet weten over de Durian Dynamite gokkast. Het is namelijk ook erg belangrijk dat je de spelregels goed kent en dat je weet hoe de knoppen werken. Als je de Durian Dynamite gokkast wilt gaan spelen is het dus belangrijk dat je jezelf goed voorbereid. Je moet altijd weten op welke manier je het spel kunt bedienen met de knoppen en op welke manier je precies een winst kunt behalen. Als je een gokje gaat wagen op deze gokkast kom je geen moeilijke spelregels tegen. Voor jou als speler is dat een groot voordeel want zo weet je al snel op welke manier je het spel moet gaan spelen. Daarnaast heeft ontwikkelaar Quickspin een minimaal aantal knoppen toegevoegd. Hierdoor kun je al snel het spel gaan bedienen. Je hebt al snel onder de knie hoe de knoppen werken en waar ze precies voor dienen. De Durian Dynamite gokkast is erg eenvoudig en dat maakt hem goed bereikbaar voor elke speler.

Heb je de Durian Dynamite gokkast geladen en wil je zo snel mogelijk beginnen met spelen? Dan is het belangrijk dat je jezelf goed voorbereid. Als je het speelveld hebt geladen zie je dat alle knoppen onderaan het speelveld staan weergegeven. Je kunt met de knoppen het spel gaan bedienen. Het is voor jou als speler dan ook belangrijk om te weten op welke manier je het spel moet bedienen en waar de knoppen voor kunnen worden gebruikt. Voordat je de rollen van het spel laat draaien is het belangrijk dat je zelf een inzet plaatst. Je kunt met de ‘TOTAL BET’ knop de inzet van de Durian Dynamite gokkast bepalen. De inzet kan bepaald worden met de twee pijlen die je ziet staan. Je kunt daarmee de inzet verhogen of juist verlagen. Het is maar net wat je zelf wilt. Je kunt na elke draai de inzet weer veranderen dus je speelt bij elke draai met een inzet die bij jou past. Heb je een inzet gekozen waar jij jezelf goed bij voelt? Dan kun je de rollen laten draaien. De rollen gaan razendsnel draaien wanneer je op de grote witte pijl klikt. Reken maar op veel spanning want bij elke draai maak je kans op winst.

Niet alleen wil je weten op welke manier je precies het spel kunt bedienen. Je wilt uiteraard ook weten hoe je precies een gokje kunt wagen om voor de winst te spelen. Als je de Durian Dynamite gokkast gaat spelen wil je zoveel mogelijk winsten behalen en dat kan op een totaal van 5 rollen. Je hebt een winst te pakken wanneer je op de rollen van dit spel een combinatie draait van soortgelijke symbolen. Dit moeten minimaal 3 symbolen van dezelfde soort zijn. Je kunt bijvoorbeeld 3 meloenen draaien of 3 kersen. Als je een combinatie draait is het belangrijk dat hij op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Hij moet altijd van links naar rechts gedraaid worden op één van de 20 winlijnen. Zorg er altijd voor dat de combinatie compleet is en dat hij niet onderbroken wordt door een symbool van een andere soort. Als dat wel gebeurd kan de combinatie geen winst meer opleveren en zal je de rollen nog een keer moeten laten draaien. Je kunt in de prijzentabel terugvinden welke winsten je kunt behalen als je de Durian Dynamite gokkast gaat spelen.

Bonusfuncties

Tijdens het spelen van de Durian Dynamite gokkast kun je op de rollen extra functies tegenkomen. Dit zijn speciale symbolen en leuke features. Ze kunnen winstkansen vergroten en ook kunnen ze leuke winsten opleveren voor jou als speler. De extra functies kunnen erg interessant worden!

• Wild symbool

De vrucht Durian is het Wild symbool van de Durian Dynamite gokkast. Hij heeft een vervangende functie en dat is erg interessant. Het Wild symbool kan alle symboolsoorten van de Durian Dynamite gokkast vervangen. Je kunt hierdoor onderbroken combinaties laten completeren en ook kun je er al snel een winst mee behalen. De Wild wil je dus echt niet missen als je de Durian Dynamite gokkast gaat spelen.

• Free spins

Er zijn ook bonussymbolen aanwezig die je kunt herkennen aan de grote pot met daarin Durian. Op de bot staat ‘BONUS’ geschreven dus je ziet dit symbool echt niet over het hoofd. Als je op de rollen 3 of meer van deze symbolen laat verschijnen zal je 6 free spins toegekend krijgen. Je kunt met de free spins de rollen van de Durian Dynamite gokkast gratis laten draaien. Dat is erg interessant want hierdoor kun je gratis winsten behalen. Reken dan ook maar op veel spanning wanneer je de Durian Dynamite gokkast gaat spelen.

• Features

Als je de Durian Dynamite gokkast gaat spelen kun je ook een aantal features activeren. Zo zal je met het Wild symbool de Dynamite Launch Feature kunnen activeren. Tijdens deze feature wordt er een Durian op de rollen gegooid en dat kan een aantal Wild symbolen opleveren. Nog een feature die je kunt activeren is de Free Spins Upgrade Picker. Je kunt hiermee nog meer free spins winnen en dat is erg interessant. De features wil je dan ook zeker niet missen!

Conclusie Durian Dynamite gokkast

Al vanaf het eerste moment vinden wij de Durian Dynamite gokkast echt te gek. Dit spel is duidelijk meer dan de moeite waard om te spelen. De Durian Dynamite gokkast behoort tot één van de online gokkasten van Quickspin die je echt niet wilt overslaan. Zoek het spel maar snel op want wie weet lukt het jou ook om een geweldige winst te behalen!

Turbo Casino Banner