Dragon Born

4.5 /5
100% Tot €151 + 100 Free Spins Spelen!

Dragon Born Features

  • Wilds
  • Scatters
  • Free Spins

Dragon Born Info

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Big Time Gaming
  • Winmanieren : 117.649
  • Rollen : 6
  • Inzet : Min €0,20 - Max €10
  • RTP : 95%
  • Lanceerdatum : 01-02-2016

Wanneer je de Dragon Born gokkast van Big Time Gaming hebt geladen krijg je direct een andere wereld te zien. Je wordt meegenomen naar de grote bergen en daar zal alles draaien om de draak.

Het zal er al direct spannend worden want voor dat je het weet sta je oog in oog met de draak van Dragon Born. De achtergrond van het spel ziet er keurig uit en dat maakt de Dragon Born gokkast al direct erg interessant.

Grafisch gezien komt het spel niets te kort en dat heeft ook te maken met de mooie symbolen op de rollen. Op de rollen van het spel kun je symbolen draaien die goed in het thema passen en dat maakt het spel helemaal af.

Je kunt uiteraard de draak draaien als symbool maar ook vele andere interessante symbolen. Als we luisteren naar de geluidseffecten hebben we er ook niets op aan te merken. Door de geluiden aan te laten zal je al snel denken dat je zelf door de bergen loopt en op moet passen voor de draak.

Wij vertellen je graag wat je precies van de Dragon Born gokkast kunt verwachten en wat het spel jou te bieden heeft.

Hoe speel je Dragon Born?

Wij snappen het maar al te goed dat je nu al niet meer kunt wachten totdat je een gokje kunt wagen op de Dragon Born gokkast. Deze gokkast is spannend, interessant en kan ook nog eens mooie winsten opleveren.

Voordat je de rollen van het spel gaat laten draaien is het erg verstandig om je eerst te laten informeren over de spelregels. De Dragon Born gokkast is alles behalve moeilijk en zal dan ook geen lastige spelregels met zich meebrengen, maar wij brengen je toch graag even op de hoogte.

Dit spel heeft maar een minimaal aantal knoppen en daardoor is deze gokkast erg eenvoudig om te bedienen. De Dragon Born gokkast heeft onderaan het speelveld een grote groene knop waarmee je de rollen kunt laten draaien.

Linksonder het speelveld zie je twee knoppen waarmee je je inzet kunt bepalen. Na elke draai zal je je inzet weer kunnen bepalen dus je hebt altijd zelf in de hand met welke inzet je gaat spelen.

Als je eenmaal weet hoe je het spel kunt bedienen en hoe je de rollen kunt laten draaien, kun je je focussen op de winst. Hoe je een winst behaald is uiteraard belangrijk om te weten zodat je geen fouten kunt maken.

Op het speelveld van de Dragon Born gokkast zie je 6 rollen staan. Het aantal symbolen per rol veranderd per draai en dat maakt het spel interessant. Je weet nooit hoeveel symbolen je te zien krijgt maar hoe meer symbolen hoe beter.

Op één rol kun je minimaal 2 symbolen draaien en je kunt maximaal 7 symbolen op een rol laten verschijnen. Als je voor de winst wilt gaan spelen is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk combinaties van deze symbolen op de rollen laat verschijnen.

Elke combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. De combinatie moet van links naar rechts gedraaid worden op aaneengesloten rollen. Het is dus erg belangrijk dat de combinatie niet onderbroken wordt door een symbool van een andere soort want dan zal hij geen winst opleveren.

De Dragon Born gokkast wordt niet gespeeld met winlijnen maar op basis van winmanieren. Laat je op elke rol 7 symbolen zien? Dan heb je in totaal maar liefst 117.649 winmanieren.

Bonusfuncties

Het feit dat je met de combinaties winsten kunt behalen en dat je maar liefst 117.649 winmanieren hebt, maakt de Dragon Born gokkast interessant en ontzettend spannend. Voordat je het weet heb je een winst te pakken.

Toch is dit niet het enige wat de Dragon Born gokkast interessant maakt. Ontwikkelaar Big Time Gaming heeft extra functies toegevoegd waardoor de spanning al snel hoog op zal lopen. De extra functies zorgen voor nog meer kans op winst en kunnen ervoor zorgen dat de winsten hoog op kunnen lopen.

Wil je weten welke extra functies je tegen kunt komen bij de Dragon Born gokkast? Wij hebben het hieronder voor je weergegeven.

• Wild Symbool

Op de rollen van het spel kun je een Wild symbool draaien. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan daarmee alle symbolen op de rollen vervangen. Hiermee kunnen onderbroken combinaties gecompleteerd worden en zo zal jij als speler alsnog een winst ontvangen.

De Wild biedt dus duidelijk meer kans op winst, maar dat is nog lang niet het enige wat de Wild voor jou kan betekenen. Het Wild symbool kan voorkomen als een Stacked Wild. Als je een Stacked Wild draait zal er een vermenigvuldiger actief worden van maximaal x7.

Heb je meerdere Wild symbolen op de rollen gedraaid? Dan worden de vermenigvuldigers met elkaar vermenigvuldigd. Heb je een Wild symbool gedraaid met een vermenigvuldiger van x7 en heeft de andere Wild ook een x7 vermenigvuldiger? Dan zal je de winst uitbetaald krijgen met een vermenigvuldiger van maar liefst x49. Dit kan voor extreem hoge uitbetalingen zorgen.

• Scatters en Free Spins

Naast het Wild symbool is er ook een Scatter aanwezig. De Scatter herken je aan de prachtige diamant. Een groot voordeel van de Scatter is dat hij op elke positie een winst op kan leveren. Met de Scatter kun je dus erg snel een winst behalen.

De Scatter van Dragon Born kan free spins opleveren waarmee je de rollen van het spel gratis kunt laten draaien. Als je met de free spins gaat spelen zal het speelveld veranderen en zal je op elke rol 7 symbolen te zien krijgen.

Je hebt bij elke draai dus 117.649 manieren om een winst te behalen. Als je tijdens de free spins een nieuwe diamant op de rollen draait zal er een extra free spin toegekend worden. Hieronder zie je hoeveel free spins je kunt ontvangen als je Scatter symbolen draait.

3 Scatters: 6 free spins
4 Scatters: 12 free spins
5 Scatters: 25 free spins
6 Scatters: 50 free spins

Conclusie Dragon Born gokkast

Door de vele winmanieren en de interessante extra functies zal de spanning al snel hoog oplopen. Als je de Dragon Born gokkast gaat spelen zal de spanning om te snijden zijn en zal je niets liever willen dan de rollen laten draaien.

Je verveelt je geen moment en je komt zeker niets te kort. De winsten kunnen ontzettend hoog oplopen wanneer je een vermenigvuldiger te pakken hebt en daarmee kun je mooie winsten behalen.

Zoek de Dragon Born gokkast maar snel op bij het online casino want wie weet heb jij straks ook een te gekke geldprijs te pakken!