Dino Reels 81

4.5 /5
110 Free Spins + 100% Tot €100,- Spelen!

Dino Reels 81 Features

  • Wild Symbolen
  • Cool Thema

Dino Reels 81 Info

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Wazdan
  • Winlijnen : 7
  • Rollen : 4
  • Inzet : Min €0,10 - Max €100
  • RTP : 96,44%
  • Lanceerdatum : 01-12-2016

Ben jij een echte dierenliefhebber en ben je graag op pad? Dan is de Dino Reels 81 gokkast echt iets voor jou! Deze gokkast neemt jou mee naar een grote jungle met grote bomen waar je allerlei dieren tegenkomt.

Dit zijn niet zomaar dieren want we praten over allerlei soorten dinosaurussen, tijgers en mammoeten. Omdat de spanning er goed in moet blijven zitten liggen er jagers op de loer. Al deze dieren en jagers kun je als symbool op de rollen draaien.

Het thema van het spel wordt helemaal afgemaakt door de geluidselementen die je op de achtergrond van het spel kunt horen. Dit zorgt voor nog meer spanning in het spel. Wil je weten wat de Dino Reels 81 gokkast nog meer spannend maakt? Dat vertellen we je maar al te graag.

Hoe speel je Dino Reels 81?

Het spelen van deze gokkast is meer dan de moeite waard. Je hoeft geen jaren ervaring te hebben om het spel te kunnen spelen want er zijn maar een aantal knoppen aanwezig. Onderaan de rollen vind je de knoppen terug die je kunt gebruiken om de rollen te laten draaien.

Je hebt 4 rollen en 3 symbolen per rol. Met deze symbolen moet je het voor elkaar zien te krijgen om combinaties te maken want alleen dan kun je een winst behalen. Een winst wordt pas uitbetaald wanneer een combinatie van links naar rechts is gedraaid op aaneengesloten rollen op één van de 7 winlijnen.

Uiteraard moet een combinatie altijd compleet zijn en mag hij niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort.

Bij de Dino Reels 81 gokkast is er een prijzentabel toegevoegd. Hierin kun je precies terugvinden welke winsten je kunt ontvangen. De winst die je ontvangt is afhankelijk van het soort symbool en het aantal gedraaide symbolen in de combinatie.

Elk symbool heeft een andere waarde, dus daarom is de winst altijd anders. Door in de prijzentabel te kijken weet je precies welke winsten je kunt ontvangen en wat je van het spel kunt verwachten.

Bonusfuncties

De Dino Reels 81 gokkast is al uiterst spannend vanwege het thema vol dinosaurussen en andere bijzonder enge beesten maar ontwikkelaar Wazdan heeft daarnaast ook nog extra functies toegevoegd.

Het spanningslevel van het spel wordt direct opgeschroefd en jij als speler maakt direct meer kans op het behalen van winsten. Hieronder lees je welke extra functies je tegen kunt komen.

• Wild symbool

Een erg bijzonder symbool is de T-Rex dinosaurus. Dit beest als symbool zal voor jou als speler dienen als een Wild symbool. Met het Wild symbool van Dino Reels 81 kun je alle andere symbolen op de rollen vervangen.

Mocht het gebeuren dat je een combinatie laat verschijnen die onderbroken wordt door een ander symbool, dan zal je normaal gesproken geen winst ontvangen. Wanneer je een Wild op de rollen hebt gedraaid kan het verkeerde symbool vervangen worden en kan het juiste symbool de combinatie completeren.

Dankzij de T-Rex als Wild kun je dus onderbroken combinaties laten completeren om alsnog een winst uitbetaald te kunnen krijgen. Jij als speler kan met de T-Rex dus sneller tot een winst komen.

• Kies de juiste deur

Wanneer je een combinatie hebt gedraaid die helemaal compleet is, kun je uit twee dingen kiezen. Je kunt ervoor kiezen om de winst uit te laten betalen maar je kunt er ook voor kiezen om een bijzondere modus te starten.

Wanneer je ervoor kiest om de modus te starten krijg je 2 deuren te zien. Jouw doel tijdens deze modus is het kiezen van de juiste deur. Kies je de juiste deur? Dan krijg je een lekker stuk vlees voor je neus en krijg je je winst x2 uitbetaald.

Heb je de verkeerde deur aangeklikt? Dan wordt je neergeschoten door een jager en zal je de winst niet uitbetaald krijgen. Het is dus erg spannend want wie weet ontvang je een dubbele winst of raak je je winst kwijt.

Conclusie Dino Reels 81 gokkast

Wij kunnen je met zekerheid vertellen dat de Dino Reels 81 gokkast je alles behalve verveelt. Hij is spannend, interessant en grafisch gezien helemaal in orde. Als je de Dino Reels 81 gokkast gaat spelen zal je als speler niets te kort komen.

Wie weet win jij een gigantische winst door de juiste deur aan te klikken maar als je liever voor safe gaat kun je er beter voor kiezen om de winst direct uit te laten betalen. Bij Dino Reels 81 kun je het geheel zelf bepalen en is alles mogelijk. Niets is te gek!

Eskimo Casino Banner