Danger High Voltage

4.7 /5
100% Tot €151 + 100 Free Spins Spelen!

Danger High Voltage Features

  • Wilds
  • Scatters
  • Free Spins

Danger High Voltage Info

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Big Time Gaming
  • Winmanieren : 4096
  • Rollen : 6
  • Inzet : Min €0,20 - Max €40
  • RTP : 95,67%
  • Lanceerdatum : 01-05-2017

Wie wel van een dansje op de dansvloer houdt en wie graag de spanning opzoekt moet echt eens de Danger High Voltage gokkast van spelen. Het thema van dit spel heeft alles te maken met een dansvloer vol discoballen en laat ook een aantal typische Mexicaanse dingen zien.

De achtergrond van het spel is een grote discoruimte vol met lichtjes, discoballen en gekleurde lichtstralen. Op de rollen van het spel kun je bijpassende symbolen draaien en kun je ook taco’s en doodskoppen draaien die je direct doen denken dat je in Mexico aan het dansen bent.

De geluidseffecten maken de Danger High Voltage gokkast helemaal af en dat maakt het een interessant spel. Je kunt tijdens het spelen van deze gokkast mooie winsten behalen met hoge vermenigvuldigers. De Danger High Voltage gokkast heeft alles wat je nodig hebt en zal jou geen moment teleurstellen.

Hoe speel je Danger High Voltage?

Wij vertellen je maar al te graag hoe je de Danger High Voltage gokkast kunt spelen en wat je allemaal van het spel moet weten voordat je een gokje gaat wagen. De Danger High Voltage gokkast heeft 6 rollen met op elke rol 4 symbolen.

Per draai heb je dus 24 symbolen waarmee je winsten kunt behalen. Rechts van het speelveld zie je een groene knop en daarmee kun je de rollen van het spel laten draaien. Met de twee groene knoppen naast elkaar kun je de inzet bepalen.

Je kunt geheel zelf bepalen met welke inzet je gaat spelen en dit kun je eenvoudig per draai weer aanpassen. De Danger High Voltage gokkast heeft niet veel knoppen en dat maakt het voor jou als speler erg gemakkelijk om deze gokkast te bedienen.

Tijdens het spelen van de Danger High Voltage gokkast zal je uiteraard zoveel mogelijk winsten willen behalen. Voordat je voor de winst gaat spelen is het erg handig om te weten hoe je precies winsten binnen kunt slepen.

Als je deze gokkast gaat spelen zal je winsten kunnen behalen door een combinatie te draaien van soortgelijke symbolen. Houdt er hierbij altijd rekening mee dat elke combinatie uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort moet bestaan en dat hij niet onderbroken mag worden.

Op het moment dat de combinatie door een symbool van een andere soort onderbroken wordt en hij hierdoor niet meer compleet is, zal hij geen winst opleveren. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat de combinatie van links naar rechts wordt gedraaid op de rollen van het spel.

Er zijn geen winlijnen aanwezig want bij de Danger High Voltage gokkast zal je spelen op basis van winmanieren. Op maar liefst 4096 verschillende manieren zal je winsten kunnen behalen. Je kunt dus wel zeggen dat de winstkansen hoog liggen.

Bonusfuncties

Winsten behalen zorgt al voor veel spanning maar dat is nog lang niet alles wat de Danger High Voltage gokkast interessant maakt. Ontwikkelaar Big Time Gaming heeft extra functies toegevoegd en daarmee is het spel nog spannender gemaakt.

Winsten kunnen hoog oplopen en winstkansen komen hoger te liggen. Wil je weten welke extraatjes er door Big Time Gaming toegevoegd zijn? Je leest het hieronder.

• Wild Symbolen

Eén van de extra functies die je kunt draaien is het Wild symbool. Het Wild symbool is een vervanger voor alle andere symbolen en kan daarmee meer kans op winst opleveren. Onderbroken combinaties kunnen met een Wild gecompleteerd worden zodat jij als speler alsnog een winst uit kunt laten betalen.

De Wild komt in verschillende soorten voor en dat maakt het erg interessant. Je kunt een Wild Fire draaien en een Wild Electricity. Allebei hebben ze dezelfde vervangende functie.

Het enige sterke verschil is dat de Wild Electricity winsten uit laat betalen met een vermenigvuldiger van x6. Beide symbolen kunnen alleen op de rollen 2, 3, 4 en 5 gedraaid worden.

• Scatters en Free Spins

Naast het Wild symbool is er ook een Scatter aanwezig. Het Scatter symbool kan een Feature activeren en jij kan zelf bepalen welke Feature je gaat spelen. Wanneer je 3 Scatters draait kun je kiezen uit de High Voltage Free Spins of voor de Gates Of Hell Free Spins.

Als je kiest voor de High Voltage Free Spins zal je 15 free spins toegekend krijgen. Tijdens deze modus is er een High Voltage Wild aanwezig en die kan gedraaid worden op de rollen 2 tot en met 5.

Winsten die je tijdens deze modus behaald zullen uitbetaald worden met een vermenigvuldiger tussen de x11 en de x66. Kies je voor de Gates Off Hell Free Spins? Dan krijg je 7 free spins toegekend. Eén van de symbolen wordt toegewezen als Sticky Wild, dit symbool kan alle symbolen vervangen tijdens deze modus.

Conclusie Danger High Voltage gokkast

Alle extra functies die je tijdens het spelen van de Danger High Voltage gokkast tegen kunt komen maken dit spel enorm interessant. Als je de Danger High Voltage gokkast gaat spelen zal je door de extraatjes hoge winsten kunnen behalen.

De spanning zal er al snel inzitten en die zal alleen maar hoger oplopen. Je verveelt je geen moment en je komt vooral niets te kort. Als je de Danger High Voltage gokkast gaat spelen zal je zelf kunnen bepalen met welke inzet je gaat spelen en door de ruime inzetlimieten kun je zowel met lage als met hoge inzetten spelen.

Het is maar net wat je zelf wilt en wat er binnen jouw budget mogelijk is.