Chinese New Year

4.7 /5
100% Tot €151 + 100 Free Spins Spelen!

Chinese New Year Features

  • Wilds
  • Bonusspel
  • Scatters & Free Spins

Chinese New Year Info

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Play'n GO
  • Winlijnen : 15
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min €0,15 - Max €18,75
  • RTP : 96,65%
  • Lanceerdatum : 30-04-2014

Chinezen staan erom bekend dat ze op een maar al te feestelijke manier het nieuwe jaar ingaan. Ze vieren maar liefst 15 dagen lang dat het nieuwe jaar ingaat en dat is als je het ons vraagt wel heel bijzonder.

De Chinezen hebben prachtig vuurwerk en gebruiken altijd roodtinten om de jaarwisseling te vieren. Het ziet er prachtig uit en ontwikkelaar Play’n GO vond dit een geweldig thema voor een gokkast.

Als je het ons vraagt hebben ze het keurig gedaan want de Chinese New Year gokkast ziet er fantastisch uit. Deze gokkast voldoet aan alle verwachtingen en laat aan alle kanten zien waar het bij de Chinezen om draait.

Je kunt op de rollen van het spel prachtige grafische elementen draaien en ook de bekende wilde dieren van de Chinezen komen voor. Zo zal je onder andere geiten, aapjes, konijnen, kippen, varkens, paarden, slangen en nog veel meer kunnen draaien.

De Chinese New Year gokkast heeft keurige grafische elementen en dat geldt ook voor de geluidseffecten. Dit spel is meer dan de moeite waard en is dan ook een echte aanrader voor elke speler.

Als je de Chinese New Year gokkast gaat spelen zal je mooie winsten kunnen behalen en je zal je geen moment vervelen. Wij zijn erg enthousiast over de Chinese New Year gokkast en willen jou graag vertellen wat je precies van het spel kunt verwachten.

Hoe speel je Chinese New Year?

Play’n GO houdt het voor jou als speler graag overzichtelijk en dat is dan ook precies wat ze met de Chinese New Year gokkast gedaan hebben. Deze gokkast is ontzettend mooi in elkaar gezet maar is ook nog eens overzichtelijk.

Alle knoppen die je bij dit spel terug kunt vinden zie je keurig in een rijtje staan onderaan het speelveld. Zo zie je precies waar je moet zijn om het spel te bedienen en ook kun je zien waar elke knop voor dient.

Het is voor jou als speler belangrijk om te weten hoe je de Chinese New Year gokkast moet bedienen zodat je je goed voor kunt bereiden. Dit voorkomt verwarringen en zo weet je altijd waar je aan toe bent.

De Chinese New Year gokkast is alles behalve moeilijk en neemt ook geen moeilijke spelregels met zich mee. Wij leggen het je graag allemaal uit.

Onderaan het speelveld zie je alle knoppen die Play’n GO toe heeft gevoegd. De knoppen zijn ook weer geheel in stijl weergegeven dus ze passen goed bij de rest van het spel. Je ziet aan de rechterkant van de rij een knop met daarop ‘SPIN’ geschreven.

Met deze knop kun je de rollen laten draaien en vanaf dat moment wordt het erg spannend. Je kunt bij elke draai winsten behalen en dat zorgt voor de nodige spanning. Met de ‘AUTO PLAY’ knop kun je de rollen automatisch laten draaien.

Je speelt dan constant met dezelfde inzet dus je moet goed bedenken of je dit wilt. Als je de rollen zelf laat draaien zal je wel na elke draai de inzet aan kunnen passen. Dit kan met de plus en de min knop van de ‘COINS’ button.

Wil je het aantal winlijnen aanpassen? Dan is dat mogelijk met de plus en de min knop van de ‘LINES’ button. Wij raden je wel altijd aan om met het maximaal aantal winlijnen te spelen, in dit geval 15.

Zo heb je de meeste kans op winst en zal je op een snellere manier een winst kunnen vormen.

Tijdens het spelen van de Chinese New Year gokkast kun je mooie winsten behalen en dat kan op een totaal van 5 rollen. Op elke rol zijn er 3 symbolen aanwezig en dat maakt een totaal van 15 symbolen per draai.

Hiermee kun je winsten behalen wanneer je minimaal 3 soortgelijke symbolen in een combinatie draait. Het is belangrijk dat de combinatie op één van de 15 winlijnen gedraaid wordt en van links naar rechts de rollen volgt.

Daarnaast moet je ervoor zorgen dat hij helemaal compleet is en niet onderbroken wordt. Is hij niet compleet omdat er een ander symboolsoort tussen de combinatie is gedraaid? Dan zal hij geen winst opleveren.

Je kunt altijd een kijkje nemen in de prijzentabel zodat je weet welke winsten je kunt behalen. De prijzentabel kun je openen door op de ‘PAYTABLE’ button te klikken.

Bonusfuncties

Zoals je van ontwikkelaar Play’n GO wel kunt verwachten zal de spanning hoog oplopen bij de online gokkasten en zeker bij dit spel ontbreekt de spanning niet. De spanning loopt al snel hoog op door de winsten die je kunt behalen maar dat is nog lang niet alles.

Er zijn namelijk ook extra functies toegevoegd en daarmee stijgt de adrenaline al vanaf het eerste moment. De extra functies zorgen voor meer kans op winst en ook kun je sneller en hogere winsten behalen. Je wilt de extraatjes echt niet missen!

• Wild symbool

Het eerste extraatje wat we aan je uit gaan leggen is het Wild symbool. Dit symbool herken je aan de tijger. De Wild is een vervanger en kan met zijn bijzondere functie alle symbolen op de rollen vervangen.

Stel je hebt een onderbroken combinatie gedraaid en er is een Wild op de rollen verschenen, dan zal de Wild het verkeerde symbool vervangen. Op die manier zal de combinatie alsnog gecompleteerd worden en dan zal je een winst uitbetaald krijgen. Het Wild symbool vergroot de kans op winst en daarmee wordt het al snel spannend voor jou als speler.

• Bonusspel

Draai je op de rollen van de Chinese New Year gokkast 3 of meer draken als symbool? Dan wordt het bonusspel gestart. Het bonusspel laat 5 kanonnen zien en deze mag je één voor één afsteken.

Ze steken prachtig vuurwerk af en dat veranderd bij het exploderen in een prijs. Je ziet dan in de lucht welke prijs je hebt gewonnen. Gaat het vuurwerk niet af? Dan zal je geen winst behaald hebben en dan zal het bonusspel beëindigd worden.

• Scatters en free spins

Dacht je dat de bovenstaande extraatjes de enige waren? Dan heb je het mis. Er is namelijk ook een Scatter aanwezig die het erg spannend kan maken voor jou als speler. De Scatter herken je aan het aapje.

Draai je 3 of meer Scatters? Dan krijg je 5x je totale inzet uitbetaald en ook wordt de Free Spin feature geactiveerd. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Je kunt dan gratis winsten behalen en dat zorgt voor de nodige spanning.

Conclusie Chinese New Year gokkast

Wie opzoek is naar een unieke gokkast met interessante extra functies moet zeker eens de Chinese New Year gokkast gaat spelen. Deze gokkast is meer dan de moeite waard en is alles behalve saai. Dit spel is ontzettend populair en voldoet aan elke verwachting.

Als je deze gokkast gaat spelen zal je je geen moment vervelen en zal de spanning al snel hoog oplopen. Op het moment dat je je eerste winst te pakken hebt wil je niets liever dan de rollen nog een keer laten draaien. Zoek hem maar snel op want wie weet pak jij ook een te gekke uitbetaling mee!

Turbo Casino Banner