Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
OnlineGokkasten.net » NetEnt » Butterfly Staxx

Introductie van Butterfly Staxx en een kort overzicht van het thema en de functies Butterfly Staxx is een prachtige online slot ontwikkeld door NetEnt, met een betoverend vlinderthema. Het spel is voorzien van adembenemende graphics en een serene sfeer, waardoor je je in een betoverde tuin waant. De unieke kenmerken van Butterfly Staxx omvatten Wilds, Re-spins en Butterfly Spins, die bijdragen aan de spanning en het speelplezier.

Over Butterfly Staxx

InformatieDetails
Naam van de SlotButterfly Staxx
Software ProviderNetEnt
Rollen5
Winlijnen40
Minimum inzet€0,20
Maximum inzet€400
RTP percentage96,8%
Speciale functiesWilds, Re-spins, Butterfly Spins
Jackpot of Progressieve JackpotNee

Gameplay en Functies van Butterfly Staxx

Butterfly Staxx heeft een indrukwekkende interface met 5 rollen en 40 winlijnen. Het spel is voorzien van unieke functies zoals Wilds, Re-spins en Butterfly Spins, die de speler helpen bij het behalen van grotere winsten. De symbolen van het spel omvatten prachtige gekleurde vlinders, bloemen en kaartsymbolen, waarbij de vlinder het symbool met de hoogste uitbetaling is. Wilds en Scatter-symbolen zijn ook aanwezig in het spel, wat bijdraagt aan de spanning en het winstpotentieel.

Grafische weergave en geluid van Butterfly Staxx

De graphics en animaties van Butterfly Staxx zijn van hoge kwaliteit en zeer gedetailleerd. De achtergrond toont een betoverd landschap met bergen, een rivier en glinsterende sterren aan de hemel. De symbolen op de rollen zijn levendig en kleurrijk, waardoor het spel visueel aantrekkelijk is. De geluidseffecten en muziek van Butterfly Staxx zijn rustgevend en passen perfect bij het serene thema van het spel.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen

De minimale inzet in Butterfly Staxx is €0,20, terwijl de maximale inzet €400 bedraagt. De uitbetalingsstructuur van het spel omvat een RTP-percentage van 96,8%. Hoewel er geen jackpot of progressieve jackpot beschikbaar is, biedt het spel voldoende kansen om aanzienlijke winsten te behalen met behulp van de speciale functies.

Kan ik Butterfly Staxx op mijn mobiel spelen?

Butterfly Staxx is volledig compatibel met mobiele apparaten, waaronder smartphones en tablets. Het spel laadt snel en functioneert soepel op mobiele apparaten, waardoor je onderweg kunt genieten van deze prachtige slot.

Voor- en nadelen van Butterfly Staxx

  • Visueel aantrekkelijk en meeslepend thema
  • Unieke en spannende functies, zoals Re-spins en Butterfly Spins
  • Hoge compatibiliteit met mobiele apparaten
  • Breed scala aan inzetmogelijkheden, geschikt voor zowel beginners als high rollers

Nadelen:

  • Geen progressieve jackpot beschikbaar
  • Het spel kan voor sommige spelers te rustig of langzaam aanvoelen

Conclusie

Butterfly Staxx is een prachtig vormgegeven slot met een betoverend vlinderthema. Het spel is ontwikkeld door NetEnt, een gerenommeerde softwareprovider in de iGaming-industrie. Met zijn unieke functies, zoals Wilds, Re-spins en Butterfly Spins, biedt Butterfly Staxx een boeiende speelervaring en tal van kansen om aanzienlijke winsten te behalen. Het spel is geschikt voor spelers met verschillende budgetten en ervaringsniveaus, dankzij het brede scala aan inzetmogelijkheden.

Hoewel Butterfly Staxx geen progressieve jackpot heeft, maakt het dit goed met zijn visuele aantrekkingskracht en speciale functies. Bovendien is het spel geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat je onderweg kunt genieten van deze prachtige slot. Kortom, Butterfly Staxx is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een unieke en meeslepende speelervaring.

Veelgestelde vragen:

Wat is het RTP van Butterfly Staxx?

Het RTP van Butterfly Staxx is 96,8%.

Wat is het minimum- en maximuminzetbedrag voor Butterfly Staxx?

Het minimuminzetbedrag voor Butterfly Staxx is €0,20 en het maximuminzetbedrag is €400.

Zijn er speciale functies of bonusrondes in Butterfly Staxx?

Ja, Butterfly Staxx heeft speciale functies zoals wilds, re-spins en butterfly spins.

Is Butterfly Staxx beschikbaar op mobiele apparaten?

Ja, Butterfly Staxx is beschikbaar op zowel smartphones als tablets.

Kan Butterfly Staxx gratis of alleen voor echt geld worden gespeeld?

Butterfly Staxx kan zowel gratis als voor echt geld worden gespeeld, afhankelijk van de voorkeur van de speler.