Book of Fortune

4.6 /5
100% Tot €151 + 151 Free Spins Play Now

Book of Fortune Features

  • Wild Symbolen
  • Scatters
  • Bonus Spins

Book of Fortune Information

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Amatic
  • Winlijnen : 10
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min €0,10 - Max €10
  • RTP : 96%
  • Lanceerdatum : 15-06-2014

Ben je opzoek naar een spannende gokkast waarbij alles draait om een soort sprookje? Dan is de Book of Fortune gokkast echt iets voor jou. Dit spel heeft een toverboek als thema en daarmee kan er van alles gebeuren. Een oude tovenaar komt als symbool op de rollen voorbij en ook een oud kasteel mag niet ontbreken bij dit spel. Andere symbolen die je kunt draaien zijn uilen en een prinses met blonde haren. Alle symbolen die je op de rollen van Book of Fortune kunt draaien passen geheel in het thema en maken het spel helemaal compleet. De grafische kant van de Book of Fortune gokkast is mooi in elkaar gezet en mankeert niets. Als je echt van veel spanning houdt kun je de achtergrondmuziek aanlaten want die zal het spanningsniveau al snel omhoog brengen. Wij vinden de Book of Fortune gokkast erg interessant en willen jou er graag meer over vertellen.

Hoe speel je Book of Fortune?

Is dit spel jou nog niet bekend of heb je hem nog nooit eerder gespeeld? Dan is het uiteraard handig om te weten hoe het spel gespeeld moet worden. De Book of Fortune gokkast is zeker niet moeilijk om te spelen en kan zelfs gespeeld worden door beginnende spelers. Je hebt geen jarenlange speelervaring nodig want met slechts een aantal knoppen onderaan de rollen is het spel eenvoudig te bedienen. De rollen kunnen eenvoudig gedraaid worden met de ‘START’ knop en ook kun je met slechts één druk op de knop je inzet aanpassen. Net als de meeste online gokkasten brengt het spelen van de Book of Fortune gokkast dus geen moeilijke regels met zich mee.

Nu je weet hoe je het spel kunt bedienen, wil je vast weten hoe je winsten kunt behalen. Tijdens het spelen van de Book of Fortune gokkast is het jouw doel om zoveel mogelijk winsten te behalen en dat is bij dit spel helemaal niet zo moeilijk. Je moet het voor elkaar zien te krijgen om een combinatie te draaien van minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Hierbij moet je goed opletten dat de combinatie van links naar rechts is gedraaid en niet onderbroken wordt door een symbool van een andere soort. Daarbij is het ook erg belangrijk dat de combinatie één van de 10 winlijnen volgt. Als de combinatie aan alle regels voldoet, krijg je een winst uitbetaald. Welke winst je ontvangt is afhankelijk van het symboolsoort en het aantal symbolen in de combinatie. Je kunt alvast een kijkje nemen in de prijzentabel zodat je weet welke winsten je kunt behalen als je de Book of Fortune gokkast gaat spelen.

Bonusfuncties

Je zal al snel veel spanning voelen als je de Book of Fortune gokkast gaat spelen maar de spanning wordt niet alleen veroorzaakt door de winsten die je kunt behalen. Bij dit spel zijn er door ontwikkelaar Amatic een aantal extra functies toegevoegd. Hierdoor heb je niet alleen meer spanning want ook zal je meer kans hebben op winst. Hieronder leggen wij de extra functies aan je uit.

• Wild Symbool

Het grote toverboek van de oude tovenaar is het Wild symbool van Book of Fortune. De Wild is niet zomaar een symbool en wil je stiekem het liefst elke draai op de rollen zien verschijnen. Het Wild symbool is een vervanger voor alle symbolen op de rollen. Dankzij zijn vervangende functie kan hij onderbroken combinaties completeren en jou alsnog van een winst voorzien. Winstkansen komen hierdoor al snel hoger te liggen.

• Scatter en Bonusspins

Dacht je dat het toverboek alleen als Wild symbool gedraaid kon worden? Dan heb je het mis. Het toverboek is namelijk ook een Scatter bij dit spel. Als je hem 3, 4 of 5 keer op de rollen draait zal je 10 bonusspins ontvangen. Een voordeel van de Scatter is dat hij geen combinatie hoeft te vormen. Hij kan namelijk op alle posities een winst opleveren. Met de bonusspins die je ontvangt zal je het spel gratis verder kunnen spelen maar voordat je de bonusspins in kunt zetten zal er een willekeurig symbool veranderen in een Expanded symbool. Met een Expanded symbool kan over de rol waar hij op is gedraaid expanderen en daarmee de hele rol bedekken. Op deze manier kun je het gehele speelveld laten veranderen in dezelfde symbolen en dat kan een mooie uitbetaling opleveren. Dit bonusspel zal eindigen wanneer je geen bonusspins meer over hebt.

Conclusie Book of Fortune gokkast

Vanaf het eerste moment waren wij al erg enthousiast over dit spel en waren we er niet meer bij weg te slaan. De extra functies van de Book of Fortune gokkast zijn erg interessant en maken het spel nog spannender dan het al was. Je weet niet hoe snel je de rollen van de gokkast moet laten draaien want het liefst heb je bij elke draai een winst te pakken. De Book of Fortune gokkast is ook nog eens heel eenvoudig te bedienen en kan door elke speler gespeeld worden. Dit spel is zeker het proberen waard!

Turbo Casino Banner