Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
OnlineGokkasten.net » Amatic » Book of Fortune


Introductie van Book of Fortune en een kort overzicht van het thema en de functies. Book of Fortune is een spannende online gokkast met een sprookjesachtig thema. Het spel draait om een magisch boek en bevat verschillende symbolen die passen bij dit thema, zoals een oude tovenaar, een kasteel, uilen en een blonde prinses. De gokkast is ontwikkeld door Amatic en heeft diverse speciale functies zoals Wild-symbolen, Scatters en Bonus Spins.

Over Book of Fortune

InformatieDetails
Naam van de SlotBook of Fortune
Software ProviderAmatic
Rollen5
Winlijnen10
Minimum inzet€0,10
Maximum inzet€10
RTP percentage96%
Speciale functiesWild-symbolen, Scatters, Bonus Spins
Jackpot of Progressieve JackpotNee

Gameplay en Functies van Book of Fortune

Book of Fortune heeft 5 rollen en 10 winlijnen. Het spel bevat unieke functies zoals Wild-symbolen, Scatters en Bonus Spins. De symbolen in het spel zijn onder andere een oude tovenaar, een kasteel, uilen en een blonde prinses. Het Wild-symbool is het magische boek en fungeert als vervanger voor alle andere symbolen op de rollen. Het Scatter-symbool is ook het magische boek en kan 10 bonus spins activeren wanneer je er drie of meer van draait.

Grafische weergave en geluid van Book of Fortune

De grafische vormgeving van Book of Fortune is aantrekkelijk en goed uitgevoerd. De symbolen passen perfect bij het sprookjesachtige thema, en de animaties zijn vloeiend. De algehele esthetiek en stijl van het spel zijn boeiend en meeslepend. Het geluid en de muziek in het spel dragen bij aan de spanning en de sfeer.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen

De minimale inzet voor Book of Fortune is €0,10 en de maximale inzet is €10. Het spel heeft een Return to Player (RTP) percentage van 96%. Er is geen jackpot of progressieve jackpot beschikbaar. Extra inzetopties zoals autoplay of quickspin zijn aanwezig in het spel.

Kan ik Book of Fortune op mijn mobiel spelen?

Book of Fortune is compatibel met mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Het spel laadt snel en functioneert uitstekend op mobiele apparaten, waardoor je zonder problemen onderweg kunt spelen.

Voor- en nadelen van Book of Fortune

Voordelen:

  • Boeiend sprookjesthema
  • Wild- en Scatter-symbolen
  • Bonus Spins

Nadelen:

  • Geen progressieve jackpot
  • Slechts 10 winlijnen

Conclusie

Book of Fortune is een spannende en aantrekkelijke gokkast met een sprookjesachtig thema. Met interessante functies zoals Wild-symbolen, Scatters en Bonus Spins biedt het spel voldoende variatie en uitdaging. Hoewel er geen progressieve jackpot is, is Book of Fortune zeker de moeite waard om te proberen. We raden spelers aan om Book of Fortune zelf te ervaren en te genieten van de magische wereld die deze gokkast te bieden heeft.

Veelgestelde vragen

Wat is het RTP van Book of Fortune?

Het RTP van Book of Fortune is 96%.

Wat is het minimum- en maximuminzetbedrag voor Book of Fortune?

Het minimuminzetbedrag voor Book of Fortune is €0,10 en het maximuminzetbedrag is €10.

Zijn er speciale functies of bonusrondes in Book of Fortune?

Ja, Book of Fortune heeft speciale functies zoals Wild-symbolen, Scatters en Bonus Spins.

Is Book of Fortune beschikbaar op mobiele apparaten?

Ja, Book of Fortune is compatibel met mobiele apparaten zoals smartphones en tablets.

Kan Book of Fortune gratis of alleen voor echt geld worden gespeeld?

Book of Fortune kan zowel gratis als voor echt geld worden gespeeld bij verschillende online casino’s die Amatic-games aanbieden.