Aztec Idols

4.6 /5
100% Tot €151 + 151 Free Spins Play Now

Aztec Idols Features

 • Wilds
 • Scatters
 • Free Spins
 • Bonusspel

Aztec Idols Information

 • Game Type: Online Gokkast
 • Software: Play'n GO
 • Winlijnen : 15
 • Rollen : 5
 • Inzet : Min €0,15 - Max €18,75
 • RTP : 96,65%
 • Lanceerdatum : 03-02-2013

Altijd al eens met een ontdekkingsreiziger op pad willen gaan? Dit is je kans! De Aztec Idols gokkast neemt je mee naar een groot avontuur samen met een drukke wereldreiziger. Je krijgt het erg druk want bij dit spel moet je zoveel mogelijk goud en geldprijzen binnen halen.

Als je de Aztec Idols gokkast hebt geladen kom je terecht in een grote jungle en ver in de bossen kom je een grote stenen muur tegen. Op de stenen muur zie je 5 rollen en 3 symbolen per rol.

Je kunt symbolen draaien die goed in het thema passen en dat maakt het spel compleet. De symbolen zien er versteend uit en dat past goed bij de stenen muur.

Op de rollen kun je symbolen draaien als de ontdekkingsreiziger, kaartsymbolen en nog veel meer. De grafische elementen van de Aztec Idols gokkast zijn geheel in stijl verwerkt en dat vult het thema mooi aan.

Dit geldt overigens ook voor de geluidseffecten want de achtergrondmuziek is bij dit spel erg goed ontwikkeld. De achtergrondmuziek past goed bij het thema en dat maakt de Aztec Idols gokkast meer dan interessant.

Je zal de spanning al snel voelen stijgen en dat kan zorgen voor een flinke adrenaline boost. Wij vertellen je maar al te graag wat je nog meer van de Aztec Idols gokkast kunt verwachten!

Hoe speel je Aztec Idols?

Voordat je met volle teugen de rollen laat draaien is het belangrijk dat je weet hoe je de Aztec Idols gokkast moet spelen. Het is voor jou als speler belangrijk om te weten waar je aan toe bent en wat je precies van het spel kunt verwachten.

Er worden geen moeilijke spelregels gehanteerd maar toch moet je ze even doornemen. Je kunt de Aztec Idols gokkast op een eenvoudige manier bedienen met een minimaal aantal knoppen en dat werkt in jouw voordeel.

Deze gokkast heb je al snel onder de knie en dat geldt ook voor spelers die nog maar net komen kijken. Als je nog niet veel speelervaring hebt kun je ook gewoon een gokje wagen op de Aztec Idols gokkast want dit spel is voor elke speler bereikbaar.

Je kunt de Aztec Idols gokkast bedienen met een aantal knoppen en deze kun je onderaan het speelveld terugvinden. De rollen van het spel kun je laten draaien met de ‘SPIN’ knop en ook deze is in versteende stijl weergegeven.

Het aantal winlijnen kun je aanpassen met de plus en de min knop van de ‘LINES’ button en ook kun je eenvoudig de inzet aanpassen. De inzet kun je aanpassen door op de plus of de min knop te klikken van de ‘COINS’ button.

Omdat je ook het aantal winlijnen aan kunt passen moet je goed nadenken met hoeveel winlijnen je wilt gaan spelen. Wij raden je altijd aan om met het maximale aantal winlijnen te spelen, in dit geval 15.

Door alle winlijnen in te zetten zal je de meeste kans op winst hebben. Bij de Aztec Idols gokkast is er ook een prijzentabel aanwezig waarin je terug kunt vinden welke winsten je kunt behalen. De prijzentabel kun je openen met de ‘PAYTABLE’ knop.

Zodra je de rollen laat draaien maak je direct kans op winst en dat zal voor veel spanning zorgen. Je kunt mooie winsten behalen wanneer je de Aztec Idols gokkast gaat spelen maar het is dan wel handig om te weten hoe je precies een winst kunt behalen.

Bij dit spel zit het allemaal niet zo ingewikkeld in elkaar en dat geldt ook voor de winsten. Er zijn 5 rollen aanwezig en 15 winlijnen, dat betekend dat elke combinatie van symbolen één van de 15 winlijnen moet volgen.

Een combinatie moet compleet op de rollen gedraaid worden om een winst op te kunnen leveren. Houdt er altijd rekening mee dat een combinatie uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort moet bestaan.

Daarnaast is het belangrijk dat de combinatie van links naar rechts op aaneengesloten rollen gedraaid wordt en dus niet wordt onderbroken door een ander symbool. Is dat wel het geval? Dan zal de combinatie geen winst opleveren. Het behalen van winsten zal al snel voor veel spanning zorgen.

Bonusfuncties

De spanning zal flink stijgen wanneer je de eerste winst te pakken hebt. Omdat je bij elke draai kans maakt op winst zal de spanning na elke draai toenemen. Winsten zorgen dus voor veel spanning maar dat is nog niet het enige wat voor een adrenaline boost zal zorgen.

Ontwikkelaar Play’n GO heeft extra functies toegevoegd en dat is voor jou als speler zeer interessant. Er zijn bijzondere symbolen te vinden die jou een handje kunnen helpen.

Je kunt sneller een winst behalen met de extra functies en je kunt hogere geldprijzen behalen. Hieronder vind je de extra functies terug.

• Wild symbool

Zoals je misschien wel kunt verwachten heeft de ontdekkingsreiziger een belangrijke functie. Hij is het Wild symbool en is een vervanger voor alle symbolen op de rollen. Het Wild symbool is erg interessant want hij kan meer kans op winst bieden.

Op het moment dat je een niet-winnende combinatie hebt laten zien en er is een Wild symbool gedraaid, dan zal de Wild het verkeerde symbool vervangen. De combinatie zal dan alsnog een winst opleveren die jij uit kunt laten betalen.

Het Wild symbool biedt dus duidelijk meer kans op winst en ook kunnen winnende combinaties verlengd worden door dit symbool.

• Scatters en Free Spins

Naast het Wild symbool is er ook een Scatter aanwezig. De Scatter herken je aan de zonnewijzer en daarmee kan het al snel interessant worden. Als je 3 Scatters draait wordt de free spins feature gestart maar voordat je begint met spelen mag je eerst aan de zonnewijzer draaien.

De zonnewijzer geeft aan hoeveel free spins je ontvangt en welk symbool de extra Scatter is tijdens de feature. Tijdens de free spin feature is het extra Scatter symbool ook een Wild en kan over de gehele rol expanderen. Dit kan een leuke uitbetaling opleveren.

• Bonusspel

Nog een extra functie is het bonussymbool. Als je 3 bonussymbolen draait zal het bonusspel geactiveerd worden. Tijdens het bonusspel krijg je vijf gouden beelden te zien.

Achter elk beeld zit een prijs verborgen en dit maakt het al snel spannend. Je kunt in het bonusspel maar liefst 150x je inzet winnen.

Conclusie Aztec Idols gokkast

Wij zijn erg enthousiast over de Aztec Idols gokkast en dat heeft vooral te maken met het feit dat je mooie winsten kunt behalen. Je komt niets te kort als je de Aztec Idols gokkast gaat spelen en je zal je geen moment vervelen.

De winsten zullen al snel voor veel spanning zorgen en voor jou als speler blijft het spel elk moment interessant. Met de extra functies zal je mooie winsten kunnen behalen en voordat je het weet heb je een flinke uitbetaling te pakken.

Zoek het spel maar snel op want ook jij kunt mooie geldprijzen binnen halen!

Turbo Casino Banner