Ancient Fortunes Zeus

4.4 /5
100% tot €111 + 33 Gratis Spins Spelen!

Ancient Fortunes Zeus Features

  • Wilds
  • Free Spins

Ancient Fortunes Zeus Info

  • Game Type: Online Gokkast
  • Software: Triple Edge Studios
  • Winlijnen : 10
  • Rollen : 5
  • Inzet : Min €0,10 - Max €70
  • RTP : 96,02%
  • Lanceerdatum : 10-4-2019

Ben je opzoek naar spannende online gokkasten waarbij je je geen moment hoeft te vervelen? Zoek dan de Ancient Fortunes Zeus gokkast maar eens op. Dit spel neemt je mee naar het prachtige oude Griekenland. Je hoeft je geen moment te vervelen wanneer je de Ancient Fortunes Zeus gokkast gaat spelen want dit spel heeft veel te bieden. Het spel heeft een mooie achtergrond en ook is het thema mooi uitgewerkt. De Ancient Fortunes Zeus gokkast heeft de juiste animaties, tekeningen en grafische elementen gekregen. Daarnaast is het spel geluidstechnisch ook helemaal dik in orde. Op geen enkel gebied komt dit spel iets te kort. Dat hebben we te danken aan ontwikkelaar Triple Edge Studios. Zij hebben de Ancient Fortunes Zeus gokkast gelanceerd en hebben flink hun best gedaan om dit spel te ontwikkelen. Dit spel is ontzettend interessant om te spelen. Je kunt ook nog eens bij elke draai mooie winsten behalen. Bij dit spel kun je genieten van veel spanning. De spanning zal bij elke draai hoog oplopen. Dat maakt het al snel spannend en zeer interessant om een gokje te wagen.

Als je de Ancient Fortunes Zeus gokkast hebt geladen krijg je de mooie achtergrond te zien. Je ziet op de achtergrond een aantal gebouwen van het mooie Griekenland. Op de voorgrond zie je het speelveld die afgebeeld staat op een stenenmuur. De stenenmuur past goed bij het thema en dat maakt het erg interessant. Het speelveld staat in het midden en op de rollen kun je mooie symbolen draaien. De symbolen passen goed bij het thema en vullen de Ancient Fortunes Zeus gokkast erg goed aan. Je kunt met de symbolen mooie winsten behalen en dat maakt elke draai aan de rollen meer dan de moeite waard. Dit spel laat verschillende symbolen zien. Je kunt Zeus draaien maar ook allerlei stenen beelden en nog veel meer. Als je de rollen laat draaien zie je de symbolen voorbij komen. Bij elke draai krijg je willekeurige symbolen te zien en dat kan uiteindelijk leiden tot een winst. Wanneer je de rollen laat draaien zal de spanning hoog oplopen. Zoek je echt graag de spanning op? Dan is het een echte aanrader om de achtergrondmuziek aan te laten. Je hebt dan het idee alsof je zelf in het spel zit en daardoor vergeet je al snel dat je vanuit huis aan het spelen bent. Wil je weten wat de Ancient Fortunes Zeus gokkast nog meer te bieden heeft? In onze review komt alles aan bod wat je moet weten!

Hoe speel je Ancient Fortunes Zeus?

Voordat je een gokje gaat wagen en vol enthousiasme voor de winst gaat spelen is het belangrijk dat je de spelregels goed leert kennen. Je moet de spelregels goed leren kennen en daarom moet je jezelf goed voorbereiden. Na een goede voorbereiding kun je de Ancient Fortunes Zeus gokkast op de juiste manier gaan spelen. Je kunt dan op de juiste manier de rollen laten draaien en winsten behalen. Het is niet erg moeilijk om de Ancient Fortunes Zeus gokkast te leren kennen. De spelregels zijn eenvoudig en je hebt binnen no time al door hoe het werkt. Ontwikkelaar Triple Edge Studios heeft er ook voor gekozen om het aantal knoppen beperkt te houden. Hierdoor kun je als speler op een eenvoudige manier gaan spelen zonder al te veel poespas. De Ancient Fortunes Zeus gokkast kan op een eenvoudige manier bediend worden en dat maakt het een bereikbaar spel voor elke speler.

Onderaan de rollen zie je alle knoppen die door ontwikkelaar Triple Edge Studios toe zijn gevoegd. Met de knoppen kun je het spel gaan bedienen. Je moet dus goed weten op welke manier je het spel kunt gaan spelen en bedienen. Als je de Ancient Fortunes Zeus gokkast hebt geladen is het belangrijk dat je eerst zelf een inzet kiest. Je kunt altijd zelf bepalen met welke inzet je de Ancient Fortunes Zeus gokkast gaat spelen. De inzetten kunnen bepaald worden met de ‘BET’ knop. Hierbij zie je een min knop en een plus knop staan. Met de min knop kun je de inzet verlagen en met de plus knop kun je de inzet verhogen. Het is dus maar net wat je zelf wilt. Kijk ook altijd goed naar je budget zodat je weet wat er mogelijk is. Je kunt de Ancient Fortunes Zeus gokkast spelen door de rollen te laten draaien. Met de ronde knop in het midden van de balk kun je de rollen laten draaien. De rollen draaien razendsnel dus de spanning zal er ook al snel inzitten. Dat maakt het voor jou als speler zeer interessant want wie weet heb je daardoor al snel een winst te pakken.

Je wilt uiteraard niet alleen weten hoe de knoppen werken. Als je de Ancient Fortunes Zeus gokkast gaat spelen wil je ook zoveel mogelijk winsten behalen. Bij dit spel kun je winsten behalen op een totaal van 5 rollen. Het is de bedoeling dat je combinaties laat verschijnen op de rollen van het spel. Je moet een combinatie draaien van minimaal 3 soortgelijke symbolen. Hierbij is het belangrijk dat de combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd van links naar rechts of van rechts naar links. Je zal er ook altijd voor moeten zorgen dat de combinatie één van de 10 winlijnen volgt. Zodra de combinatie compleet is kan hij een winst opleveren. Een onderbroken combinatie kan geen winst opleveren dus zorg er altijd voor dat de combinatie compleet is. Als je van te voren wilt weten welke winsten je kunt behalen kun je gerust een kijkje nemen in de prijzentabel.

Bonusfuncties

Tijdens het spelen van de Ancient Fortunes Zeus gokkast kun je veel spanning ervaren. De spanning wordt veroorzaakt door de winsten maar ook door de extra functies. Dit spel heeft een aantal extra functies gekregen en dat is zeer interessant voor jou als speler. Ze kunnen veel betekenen en ook kunnen ze leuke winsten opleveren.

• Wild symbool

Eén van de extra functies die je tegen kunt komen is het Wild symbool. Het Wild symbool herken je aan de gouden Zeus. Je kunt met het Wild symbool duidelijk de kans op winst vergroten. De Wild heeft namelijk een vervangende functie. Alle symboolsoorten kunnen door de Wild vervangen worden. Hierdoor is het zelfs mogelijk om onderbroken combinaties te laten completeren. Met het Wild symbool kun je mooie winsten behalen en dat is zeer interessant.

• Free spins

De gouden bliksemschicht die je als symbool op de rollen kunt draaien is het Free Spins symbool. Als je 3 of meer van deze symbolen laat verschijnen op de rollen zal je de free spins feature activeren. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen gratis laten draaien. Dat kan uiteindelijk voor een gratis winst zorgen en dat is voor jou als speler zeer interessant. Spelen met free spins is erg spannend en dat maakt elke draai aan de rollen meer dan de moeite waard. Hoe meer Free Spins symbolen je laat verschijnen, hoe meer free spins je ontvangt.

3 symbolen: 10 free spins
4 symbolen: 15 free spins
5 symbolen: 20 free spins

Conclusie Ancient Fortunes Zeus gokkast

Wij vinden dit spel echt te gek en kunnen er geen genoeg van krijgen. de Ancient Fortunes Zeus gokkast is meer dan de moeite waard om te spelen. Als je dit spel gaat spelen zal je niets te kort komen. Je verveelt je geen moment want elke draai kan een winst opleveren. Dit spel wil je echt niet missen bij het online casino. Laat de rollen maar snel draaien want wie weet heb je al snel een winst te pakken!