Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
OnlineGokkasten.net » BF Games » Alice in Wonderland

Introductie van Alice in Wonderland en een kort overzicht van het thema en de functies: Alice in Wonderland is een online gokkast gebaseerd op het bekende sprookje van Lewis Carroll. De gokkast, ontwikkeld door BF Games, neemt je mee op een magische reis door Wonderland, waar je kunt genieten van verschillende unieke en spannende functies, zoals Wilds en Scatters.

Over Alice in Wonderland

InformatieDetails
Naam van de SlotAlice in Wonderland
Software ProviderBF Games
Rollen5
Winlijnen24
Minimum inzet€0,25
Maximum inzet€50
RTP percentage
Speciale functiesWilds, Scatters
Jackpot of Progressieve JackpotNee

Gameplay en Functies van Alice in Wonderland

Alice in Wonderland heeft 5 rollen en 24 winlijnen. De gokkast bevat unieke en speciale functies zoals Wilds en Scatters. De Wilds worden weergegeven door een klok en kunnen alle andere symbolen vervangen om winnende combinaties te vormen. De Scatters leveren je 10 gratis spins op wanneer ze op de rollen verschijnen. De symbolen in het spel zijn geïnspireerd door het originele verhaal, zoals het witte konijn, de grijze kat, Alice, een fluitketel, een klok en kaartsymbolen.

Grafische weergave en geluid van Alice in Wonderland

De grafische vormgeving van Alice in Wonderland is prachtig en meeslepend. De achtergrond toont het magische bos waar Alice woont, compleet met lichtjes, bloeiende planten en gekleurde bloemen. De symbolen op de rollen zijn eveneens magisch en passen perfect bij het thema. De geluidseffecten en muziek dragen bij aan de sfeer en het gevoel alsof je zelf door het magische bos loopt.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen

De minimum inzet bij Alice in Wonderland is €0,25, terwijl de maximum inzet €50 bedraagt. De RTP van het spel is niet vermeld. Er is geen jackpot of progressieve jackpot beschikbaar in dit spel.

Kan ik Alice in Wonderland op mijn mobiel spelen?

Alice in Wonderland is compatibel met mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. De game presteert goed op mobiele apparaten, met snelle laadtijden en een soepele functionaliteit.

Voor- en nadelen van Alice in Wonderland

Voordelen:

  • Aantrekkelijke en meeslepende graphics
  • Unieke en speciale functies zoals Wilds en Scatters
  • Geschikt voor mobiele apparaten

Nadelen:

  • Geen vermelding van RTP
  • Geen jackpot of progressieve jackpot

Conclusie

Alice in Wonderland is een prachtige en meeslepende online gokkast die de moeite waard is om te spelen. Hoewel het ontbreekt aan een jackpot of progressieve jackpot, zorgen de unieke functies en het aantrekkelijke ontwerp voor een leuke en spannende spelervaring.

Veelgestelde vragen

Wat is het RTP van Alice in Wonderland?

Het RTP-percentage van Alice in Wonderland is niet gespecificeerd in de gegeven informatie.

Wat is het minimum- en maximuminzetbedrag voor Alice in Wonderland?

Het minimuminzetbedrag voor Alice in Wonderland is €0,25 en het maximuminzetbedrag is €50.

Zijn er speciale functies of bonusrondes in Alice in Wonderland?

Ja, Alice in Wonderland heeft speciale functies zoals wildsymbolen, scattersymbolen en gratis spins.

Is Alice in Wonderland beschikbaar op mobiele apparaten?

Hoewel er geen specifieke informatie over de mobiele compatibiliteit wordt gegeven, zijn de meeste online slots van BF Games geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Kan Alice in Wonderland gratis of alleen voor echt geld worden gespeeld?

Alice in Wonderland kan zowel gratis als voor echt geld worden gespeeld bij de meeste online casino’s die BF Games-slots aanbieden.